€ 85 – € 149,50

Winemaker's Dinners - Amsterdam Wine Festival

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Machinegebouw

Westergasfabriek

Pazzanistraat 8

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Exclusief dineren met Ron Blaauw en wijnmaakster Rosana Lisa tijdens Amsterdam Wine Festival

Het Amsterdam Wine Festival heeft met de “Winemaker’s Dinners” een nieuw element toegevoegd aan het evenement. Van 16 t/m 18 maart wordt het Machinegebouw op de Westergasfabriek omgetoverd tot pop-up restaurant, waar Ron Blaauw wordt gekoppeld aan het vooraanstaande Spaanse Rioja wijnhuis “Ramón Bilbao”.

Organisator Ivar Beukeboom licht toe: “Tijdens de Winemaker’s Dinners zullen de wijnen van Ramón Bilbao op een niet alledaagse manier gepresenteerd worden. Wij willen echt een unieke setting voor de gasten creëren, waarbij de gerechten de wijnen versterken en vice versa. Voor deze eerste editie wilden wij heel graag Ron Blaauw hebben, omdat zijn creativiteit perfect aansluit op onze ideeën. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Ron hier ja op heeft gezegd.”

Ivar vervolgt: “Onze gasten gaan de wijnen van Ramón Bilbao proeven, een Spaans Rioja wijnhuis dat de afgelopen decennia vele onderscheidingen in de wacht heeft gesleept. In 2014 is Bodegas Ramón Bilbao tijdens de International Wine & Spirits Competition verkozen tot beste Spaanse wijnproducent van het jaar! Bovendien werd de Gran Reserva uitgeroepen tot beste Rioja wijn. Deze zullen we de gasten natuurlijk niet onthouden. De sfeer die wij willen neerzetten bij de Winemaker’s Dinner is als een avontuur door de kelders van het wijnhuis. Alle zintuigen worden geprikkeld door een combinatie van wijn, eten, licht, decor en muziek. Een onvergetelijke ervaring die de gasten nog lang zullen heugen, waarbij de wijn rijkelijk zal vloeien.”

De Winemaker’s Dinners vinden plaats in het Machinegebouw op de Westergasfabriek, waar plek is voor 140 gasten. In de avonden wordt er een all-in 6-gangen diner (€ 149,50) gepresenteerd en overdag kan men genieten van een 4-gangen lunch (€ 85,-). Tijdig reserveren wordt aanbevolen.

Bonus: Voor elke gast stellen wij een passe-partout voor het festival beschikbaar. Dit betekent dat wanneer u 4 tickets bestelt, u van ons 4 passe-partouts gemaild krijgt, die het hele weekend toegang bieden tot het Amsterdam Wine Festival. Deze krijgt u een week voor het festival in uw mailbox.

Data en tijden:

Vrijdag 16 maart

12:30 – 15:30 uur Lunch

18:30 – 23:00 uur Diner

Zaterdag 17 maart

12:30 – 15:30 uur Lunch

18:30 – 23:00 uur Diner

Zondag 18 maart

12:30 – 15:30 uur Lunch

18:30 – 23:00 uur Diner

Let op:

  • Zorg dat u uiterlijk op de genoemde aanvangstijd aanwezig bent. Alle gangen worden namelijk tegelijkertijd geserveerd voor de gasten.
  • Gekochte tickets worden niet retour genomen.
  • Het arrangement is inclusief wijn, water en koffie. Bij elke gang wordt een wijn geschonken en er wordt tevens tussendoor bijgeschonken. Het is echter niet zo dat u onbeperkt wijn kunt drinken.
  • De 140 stoelen zijn verdeeld over 6 lange tafels. Indien u meerdere tickets besteld, worden deze gasten naast elkaar geplaatst. Wilt u naast gasten zitten die zelf andere tickets hebben gekocht? Geef dit aan in het aankoopproces of mail naar info@amsterdamwinefestival.nl o.v.v. "Winemaker's Dinner"


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Machinegebouw

Westergasfabriek

Pazzanistraat 8

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen