Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Woorden Worden Zinnen #42

Tolhuistuin

Zondag 4 februari 2018 van 19:30 tot 23:30 (CET)

Woorden Worden Zinnen #42

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Voorverkoop 4 feb. 2018 € 9,50 € 0,00
Voorverkoop entree + eten
combiticket entree + eten - nasi met kip (halal)/nasi vega
4 feb. 2018 € 15,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Woorden Worden Zinnen #42

Evenementgegevens

Deuren open 18:30

Aanvang 19:30

Entree vvk: € 9,50, combiticket entree+eten € 15,00, deur: € 11,50

Locatie Tuinzaal

Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept startte in 2010 door initiatief van het creatieve ondernemersduo Wesley Loos & Elten Kiene en biedt podium aan woordkunstenaars met een positieve state of mind. Met beers & bites in de hand kun je genieten van wisselende performers, poëzie, punchlines, cabaret, muziek en exposities op unieke locaties in een feel good setting.

Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd naar:
Manu van Kersbergen / Dichter / Anne-Fleur van der Heiden / Nguyễn Nam Chi / Gershwin Bonevacia / Rellie Telg / Geoffrey van der Ven

+ Versjes van Quin Kempees om mee naar huis te nemen
+ Een expo van Stanley Ipkiis

Host: Elten Kiene / DJ: Mr. Winter

Er zijn al vele succesvolle edities in o.a. het Dolhuis in Dordrecht, de Tolhuistuin in Amsterdam en BIRD in Rotterdam geweest met (inter)nationaal bekende sprekers zoals Anthony Joseph, Liza Garza, Typhoon, Howard Komproe, Unorthadox, Rico (OpgeZwolle) en vele anderen.

Heb je vragen over Woorden Worden Zinnen #42? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuinzaal
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
Nederland

Zondag 4 februari 2018 van 19:30 tot 23:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Precies op de plek tussen het Centraal Station, waar de hele wereld de hoofdstad binnenrolt, en de talrijke kleine werelden van Amsterdam Noord, ligt de Tolhuistuin. Zeven jaar geleden werd deze prachtige locatie aan de oever van het IJ in gebruik genomen door initiatiefnemer Stichting Tolhuistuin. Met verschillende partners, waaronder Paradiso en de VOF Horeca Tolhuistuin, is de Tolhuistuin uitgegroeid tot wat ie nu is: een culturele, kunstzinnige en culinaire broed- en ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam.

De Tolhuistuin bestaat uit een groot publieksgebouw, een tuin (park) en vier karakteristieke bedrijfsverzamelgebouwen. In het publieksgebouw bevinden zich café-restaurant THT, twee dansstudio’s, Tip Noord, de expositieruimte met tentoonstellingen van Framer Framed en diverse zalen die vrijwel dagelijks geprogrammeerd worden door o.a. Paradiso Noord en Stichting Tolhuistuin. Natuurlijk zijn alle zalen (en de tuin!) ook te huur voor evenementen – kijk hiervoor op de verhuurpagina.

In de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Noordzijde van de Tolhuistuin, huizen creatieve ondernemers: journalisten, ontwerpers, theatermakers, filmmakers, architecten, muzikanten, agentschappen, uitgevers, festivalorganisaties en programmamakers. Er valt altijd wat te doen en te ontdekken: de samenwerkingen in de Tolhuistuin maken de plek tot een bruisend vierentwintiguursfestival midden in de hoofdstad!

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.