Workshop Bij Jezelf Komen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Purple Flow Cure & Balance

Rijdtstraat 30

6114 Susteren

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

• Werk jij in de zorg en of ben je heel zorgzaam?
• Sta jij altijd voor anderen klaar en ben je vaak over je grenzen heen gegaan?
• Wil jij eindelijke eens een keer voor jezelf kiezen zonder schuldgevoel?
• Wil jij uit je eenzaamheid breken?
• En wil jij je weer gelukkig voelen?

Je zorgt altijd maar voor anderen en je bent hard voor jezelf. Je hebt je gevoel jarenlang weggestopt.
En dan krijg je ineens lichamelijke klachten; je kunt niet meer tillen, je armen doen zeer, je hebt pijn in je onderrug en je nek of je krijgt last van hielspoor. Maar je bent geen slappeling, dus je zeurt er niet over en gaat door.

Kom in je kracht staan!

De workshop Bij Jezelf Komen
In de workshop Bij Jezelf Komen leer je in een kleine groep anderen kennen in dezelfde situatie. Je weet: je bent niet de enige. Je krijgt veel positieve inzichten, herkenning en erkenning en je weet je gezien en gehoord.
In de workshop Bij Jezelf Komen ga je weer van jezelf houden, leer je oude patronen los te laten en je af te sluiten van negatieve energieën. Je leert te vertrouwen op je intuïtie.
Je krijgt tips en tools om dichter bij jezelf te komen. Je leert je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen. Op je werk, bij je vrienden en je partner. Je krijgt zelfvertrouwen en je eigenwaarde groeit.
Dat wil niet zeggen dat je na de workshop meteen een ander bent. Maar je hebt er wel een eerste stap mee gezet om meer in harmonie te leven. Je krijgt een map mee met alle informatie om het thuis nog eens rustig door te nemen en verder te oefenen.


Meditatie
Je hoofd draait altijd op volle toeren, daarom beginnen en eindigen we met een mediatie voor rust in je hoofd. Met rust in je hoofd herken je waar je mee bezig bent en wat je mag veranderen. Je leert aarden met een meditatie die je dagelijks zelf kunt doen.
Direct tijdens die eerste meditatie zie ik de gezichten al mooi, vredig en kalm worden. En dan moeten we nog beginnen. De meditatie opent de weg naar je hogere bewustzijn, waar de informatie zit die je op dat moment nodig hebt.

Schrijf je nu in!


Ik werk met kleine groepen deelnemers.
Voor de workshop vraag ik een vergoeding van 39,95 euro inclusief btw voor mijn onkosten, zoals de lokatie, koffie, thee, water, lunch en wat lekkers.

Praktische details
Eerstkomende workshop
Woensdag 20 maart 2019 (inschrijven tot 16 maart 2019 i.v.m. bestelling lunch.)
10:o0 - 17:00 uur
Purple Flow Cure & Balance
Rijdtstraat 30
6114 AL Susteren

Q&A
Is zo'n workshop niet te druk met andere onbekende mensen? Ik moet me wel heel kwetsbaar op kunnen stellen.
Iedereen die naar deze workshop komt zit met hetzelfde probleem als jij. Het samenkomen creëert saamhorigheid, empathie en herkenning bij elkaar. De anderen weten precies hoe je je voelt en daarom is het vooral heel fijn om er met zijn allen te zitten.
Wat kan ik nou in een workshop leren wat mijn situatie verandert? Helpt het wel mijn probleem op te lossen?
Niemand kan jouw probleem oplossen of jou veranderen, dat kun je alleen zelf. Daar krijg je in deze workshop concrete tips en tools voor. Na de workshop ben je niet ineens veranderd, dat kost tijd.
Daarom bied ik een nieuw traject, G&GW (gezien en gehoord worden) traject van 4 intensieve maanden aan, zodat jij dieper aan jezelf kan werken met mijn begeleiding van mij.
Bij de volgende vraag vertel ik hier meer over en tijdens de workshops ga ik hier dieper op in.
Wat houdt het G&GW traject in?
Gezien & Gehoord Worden traject is een intensief traject, van 4 maanden, waarin je 3 behandelingen bij mij op LOKATIE krijgt en 3 sessies op afstand.
Deze behandelingen bestaan o.a. uit chakra en aura healing, waarin ik al jouw blokkades los laat en chakra op z’n plek zet. Daarna een Reading over wat ik zoal heb aangevoeld, gedaan en gezien heb. Daarbij ook een kaart Reading, want uit mijn ervaring levert een Reading vaak ook vragen op!
De 3 sessies op afstand kan ingevuld worden naar jouw behoeften. Wil je een luisterkindwerker afstemming, waarin ik dieper op in kan gaan op een blokkade of iets wat nu bij jou gaande is, of liever een extra boost met een healing op afstand, een telefonisch gesprek of toch nog een keer langskomen? Het kan allemaal! De essentie van de op afstand sessies is dat jij mij kan aangeven waar jij nog blijft “hangen” voor jouw gevoel, ik hier direct op in kan spelen en jij weer vooruitgang ervaart.
Ook ontvang je een filmpje, waarin ik je persoonlijk uitleg hoe je nog dieper bij jezelf kan komen.
Daarnaast krijg je bij elke sessie een opdracht mee naar huis, zodat je dagelijks aan jezelf kan gaan werken en bewust wordt.
Ik geef jou handvatten en ondersteuning om jou zo goed mogelijk op weg te helpen tijdens jouw reis om weer in jou te komen staan.
Hoe jij met mijn begeleiding aan jezelf kan werken zonder dat je het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Krijg ik mijn geld terug als mijn probleem niet is opgelost?
Je krijgt geen geld terug, want je betaalt alleen voor mijn onkosten. De workshop zelf is gratis.
Ik weet niet of een traject iets voor mij is, kan ik ook een losse behandeling boeken?
Ja dat kan zeker! Ik heb een losse Healing & reading behandeling van anderhalf uur. Hierin krijg je een aura en chakra healing en daarna een reading over dat wat ik gezien, gevoeld en gedaan heb. Deze losse behandeling is zeer aan te raden nadat en of voor je een van mijn workshops hebt gevolgd, om jou verder te helpen in jouw ontwikkelingsreis! Deze behandeling kost voor anderhalf uur €90.
Of je kan voor een kaart reading kiezen. Aan de hand van jouw vragen trek je jouw kaarten die mij leidraad geven om jou een zo'n goed mogelijk antwoorden te geven. Dit helpt enorm goed om jou weer inzichten en verlichting te geven zodat jij door kan gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Kaart reading sessie kost per minuut €1. Tijd gaat in nadat de kaarten getrokken zijn.

Breng eenheid en harmonie in je leven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Purple Flow Cure & Balance

Rijdtstraat 30

6114 Susteren

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen