€ 49

Workshop Hormonen en Healthy Aging

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Feminity Healing Centre for Ladies

Delftweg 127

3043 NH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Workshop door gynaecologe over hormonen, de overgang en gezond oud worden met praktische tips

Over dit evenement

De levensverwachting van vrouwen is in de afgelopen 150 jaar met meer dan 40 jaar gestegen. Gynaecoloog en leefstijl coach Ginny Chamorro helpt je uit te vinden hoe jij die jaren zo gezond, gelukkig en stralend mogelijk door te kunnen. In deze uitgebreide workshop staan je hormonen centraal. Hoe kun je je leefstijl aanpassen om van je hormoon gerelateerde klachten af te komen, ze in balans te houden en te voorkomen dat ze uit balans raken? Gezond eten – wat houd dat nu precies in? Rust en waarom we niet meer zo goed weten wat dit precies is. Maar ook de invloed van verstorende factoren op je hormonen zoals BPM in plastic, parabenen en stress. Wat kunnen we leren van landen waar vrouwen veel minder last hebben van hun hormonen en bijvoorbeeld de overgang?

Tijdens deze workshop krijg je praktische inzichten en tips over hormonen, voeding, beweging, andere leefstijl en medische oplossingen zoals hormoon suppletie. We starten met een hormoon meeting waar jij bent op basis van een quiz. Zo kun je met aandacht luisteren naar de tips en ze voor jezelf kunt toepassen. We hebben genoeg tijd voor jouw vragen en persoonlijk advies.

De workshop wordt gehouden in een prachtige oude graanschuur in Overschie. Nu gebruikt als dans, yoga en healing studio met prachtig uitzicht over de Schie en onder de oude balken.

Natuurlijk wordt alles op gepaste afstand van 1.5m verzorgd.

De ochtend is inclusief drankjes, lichte lunch en goodie bag .

Programma

Ontvangst met thee en gezonde snack

Hormonen meeting op basis van een quiz

Lezing door gynaecologe en leefstijl expert dokter Ginny Chamorro

Vragen & persoonlijk advies

Lichte lunch

ZORGEN OVER CORONA?

De workshop vindt in een kleine groep vrouwen van 20 plaats en ieder heeft een zit plek op 1.5 m afstand. Mocht je een kaartjes hebben besteld en onverwachts ziekte klachten hebben en thuis moeten blijven, kun je contact opnemen en kun je je kaartje verzetten naar een ander evenement. Mocht er locale of landelijke maatregelen van toepassing zijn en we moeten cancellen, kunnen we naar een andere datum verplaatsen en kun je ook kiezen om je geld terug te krijgen. No worries!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Feminity Healing Centre for Ladies

Delftweg 127

3043 NH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen