€ 95,59

Meerdere data

Workshop Mijn Creatieve brein

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Canvas Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij ook ervaren wat creatief denken je kan brengen? Door middel van verschillende oefeningen maak je kennis met het stretchen van je brein, het anders waarnemen en de kracht van de verbeelding.

In deze workshop neem ik je mee in een avontuurlijke tocht door je eigen brein. Je krijgt meer inzicht in de werking van het brein en ervaart hoe jouw brein soms een loopje met je neemt. Liminaal denken, breed denken, de denkhoeden van Bono, het komt allemaal voorbij in deze actieve workshop.

Met de oefeningen in deze workshop lukt het je jouw eigen overtuigingen in twijfel te trekken, creatief denken toe te passen en te komen tot nieuwe invalshoeken en ideeën. Uiteraard maak je ook gelijk kennis met verschillende creatieve denktechnieken en prikkelend werkvormen.


Doe je mee?

Ik zie je graag bij Canvas Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 75-c. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt om 12.00 uur. Koffie, thee en lekkers is inbegrepen. De kosten van deze workshop zijn € 79,- ex btw. (dus €95,59 incl btw).

De locatie is op 12 minuten lopen van station Rotterdam Centraal via de Mauritsweg en op 4 minuten lopen van metrostation Eendrachtsplein (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Eendrachtsplein is 8 min). Op en rond de Nieuwe Binnenweg zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat leuke tips!


Inschrijven

In deze workshop is plek voor 8 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Delen met vrienden

Locatie

Canvas Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen