€ 7,50 – € 10

Workshop storytelling thema ‘Licht’

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tegenwoordig lijkt iedereen wel een Storyteller, of je nu marketeer, rollercoaster ontwerper bent of gewoon iemand die het leuk vindt om verhalen te schrijven. Maar wat zijn de basisingrediënten voor een goed verhaal? En hoe kan je die toepassen in een kort verhaal? In deze workshop oefen je met werken aan personages, plot en omgeving en gaan we verkennen hoe het onderwerp ‘licht’, het thema voor de verhalenwedstrijd, je kan inspireren. Neem je eigen schrijfmateriaal; bijvoorbeeld schrift, tablet, laptop én pen/potlood en papier mee, want we gaan vooral praktisch aan de slag.

De workshop wordt gegeven door Nina Kramer, sectieleider Immersive Storytelling voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design van Avans Hogeschool. Afgelopen najaar gaf zij gastworkshops aan de Cambridge School of Arts. Daarnaast bracht ze onlangs in eigen beheer haar roman ‘Purplewood Hill’ uit en heeft zij een blog met korte verhalen.

De workshop storytelling wordt georganiseerd in aanloop naar de Prijs voor Eindhovens Schrijftalent. Het thema dit jaar is LICHT. Wil je inspiratie opdoen voor jouw verhaal? Doen dan mee aan deze workshop!

Meer informatie over de Prijs voor Eindhovens Schrijftalent.

De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen