€ 21,32

Workshop ZIN in je werk & leven na je 50-ste

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Ruimte

79A Weesperzijde

1091 EJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij 50+ en heb je het gevoel dat er meer uit je werk of leven te halen valt? Vraag je je af of je nog wel op de goeie plek zit of de goeie dingen doet? Heb je behoefte aan nieuwe inspiratie?

Doe dan mee met deze workshop, waarin je -samen met anderen én alleen- een frisse blik werpt op je leven en contact maakt met wat jou inspireert. Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen kijk je met nieuwe ogen terug op je leven tot nu toe en je werpt ook een blik vooruit in de toekomst.

Welk verhaal vertel jij jezelf en anderen over wie jij bent en wat er mogelijk is voor jou in deze fase van je leven? Wij worden de verhalen die we vertellen of we dat nu bewust of onbewust doen. Het goede nieuws is: als we ons bewust worden, kunnen we een nieuw verhaal kiezen.

In één middag krijg je nieuw perspectief op je werk & leven én aanknopingspunten om je volgende levensfase met plezier en vol betekenis in te vullen.

Waarom ik deze workshop aanbied
Ik ben 56 als ik besluit in het diepe te springen en mijn baan op te geven. Ik heb mijn werk –in een organisatie die jongeren leert ondernemen- lange tijd met plezier gedaan. Maar ik voel een groeiend verlangen om iets te gaan doen waar ik mijn hele hart, ziel en levenservaring in kwijt kan. Ik maak een spannend proces door en besluit uiteindelijk de sprong te wagen, nog voor ik concreet iets nieuws heb gevonden.

Vervolgens begint een zoektocht die gepaard gaat met ups en downs, veel onzekerheid en ook veel prachtige momenten. Al gaande leer ik veel bij en ontdek ik dat het ook (ver) na je vijftigste heel goed mogelijk is om nog iets nieuws te gaan doen. Ook al is de arbeidsmarkt ongunstig. Uiteindelijk vind ik de richting die in deze fase van mijn leven perfect bij mij past. Ik vind het heerlijk om 50+ vrouwen te begeleiden en inspireren bij hún ontdekkingsreis naar wie zij de komende fase van hun leven kunnen en willen zijn.

Ik ondervind aan den lijve hoe rijk en vervullend het leven kan zijn, terwijl ik ouder word. Dat is wel een leerproces waar de nodige bezinning bij komt kijken. Opnieuw contact maken met mijn essentie en inspiratie. Leren achterlaten wat mij niet meer dient (oude overtuigingen), leren omgaan met ongemak, mantelzorg en verlies van ouders. Ik ontdek hoe verrijkend en behulpzaam het is om dit transitieproces bewust door te maken en waar nodig echt de tijd te nemen, ook al schreeuwt alles in mij dat dat niet kan. Dit proces zelf doorlopen inspireerde mij om een programma te ontwerpen, dat 50+ vrouwen helpt om dieper in contact te komen met wie ze echt zijn en het potentieel dat in hen verborgen zit te ontdekken en activeren.

Jouw reis en jouw verhaal zien er misschien heel anders uit dan de mijne. Misschien is het voor jou niet nodig heel ander werk te gaan doen, maar wil je binnen je bestaande baan of beroep iets anders doen. Of misschien wil je op een ander vlak in je leven nieuwe stappen zetten.

Ik nodig je van harte uit om even tijd voor jezelf te nemen en mee te doen met deze workshop

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Ruimte

79A Weesperzijde

1091 EJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen