Verkoop beëindigd

Workshopcyclus Ayurvedisch koken bij Ayurveda Kookschool

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tafelkamer

Waldeck Pyrmontkade 928

info@gandivainstituut.nl

2518JW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In juni 2017 heeft het Gandiva Instituut de Ayurveda Kookschool gelanceerd in Nederland. Al vijf jaar verzorgt Gandiva workshops in Ayurvedisch en vegetarisch koken. De Ayurveda Kookschool neemt een centrale rol in binnen ons instituut en we kunnen met de kookschool ons aanbod uitbreiden. De Kookschool staat voor educatie in gezonde voeding en leefstijl vanuit Ayurvedisch perspectief, waarbij preventie de sleutel is van een goede gezondheid. Het doel is om door middel van workshops en trainingen onderwijs te verzorgen op het gebied van Ayurvedische voeding. Wees bewust wie je bent en wat je nodig hebt om de kwaliteit van het leven in evenwicht te krijgen en bovenal te behouden.

In een cyclus van zes dagdelen gaan we iedere maand met een vaste groep Ayurvedisch koken en de theorie leren integreren in je dagelijkse ritme. Na zes maanden ontwikkel je een goede basis om vanuit je eigen unieke constitutie gezond te kunnen leven. Je energieniveau stijgt doordat de spijsvertering verbetert en bovenal de kwaliteit van het leven kan weer optimaal worden ervaren. Tenslotte zijn voeding en leefstijl de twee belangrijkste pilaren in Ayurveda.

Het leertraject bestaat uit zes dagdelen waarvan één dagdeel bestaat uit het theoretisch deel en de overige vijf de kookworkshops. Op de eerste dag krijgt u een inleiding in de Ayurvedische gezondheidsleer met daarbij de kennis en toepassing van de medicinale werking van kruiden en specerijen. Vervolgens ontvangt u een persoonlijk voedingsadvies gericht op uw eigen unieke constitutie.

In de vijf workshops Ayurvedisch koken leert u een gebalanceerde maaltijd te bereiden op basis van uw persoonlijke constitutie waarbij rekening wordt gehouden met de disbalans en de seizoenen. We koken zowel gerechten uit de Indiase als de westerse keuken en met verse groenten en ingrediënten. Bij alle workshops koken we op vegetarische basis dus zonder vis, vlees en eieren. We sluiten iedere workshop af met een heerlijk Ayurvedisch diner. De laatste dag zullen we gaan koken naar de wensen van de groep en voor alle constituties. U mag op deze dag een introducé uitnodigen om aan te schuiven bij het diner.

Data workshopcyclus 2017-2018
Groep 1: 10-09, 24-9, 29-10,19-11, 17-12 en 14-1-2018
Groep 2: 28-01, 11-02, 25-03, 22-04, 27-05 en 17-06-2018

Kosten: €345,17 inclusief lezing, voedingsadvies, kookworkshops, recepten, materialen en dranken. Kosten diner introducé: €15 p.p. en mag een maand van te voren contant worden betaald.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tafelkamer

Waldeck Pyrmontkade 928

info@gandivainstituut.nl

2518JW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen