€ 65 – € 130

WWJB Gemengde Conferentie 2018 - Ik zie je!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conferentiecentrum Tjongerhûs

Bandsloot 38

8538 RH Bantega

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gegrepen door het verhaal van de overspelige vrouw in combinatie met Psalm 18, was voor ons de aanleiding om een conferentie te organiseren met als thema: Ik zie je!

God ziet je echt! Ondanks fouten, die zijn gemaakt. Niets, maar dan ook niets is voor Hem een belemmering om Zijn oog voortdurend op jou gericht te houden. Jouw strijd is voor Hem geen blokkade om jou te zien! Hij ziet je; helemaal, compleet, totaal en in iedere omstandigheid.

Graag willen we Psalm 18 met je delen uit The Message en de Herzienen Staten Vertaling. Terwijl je deze woorden leest, laat je dan meevoeren in het verhaal van de vrouw die op heterdaad werd betrapt en aan de voeten van Jezus terechtkwam. Verwonder je over Zijn reactie: Hij zag haar!

'In een gebroken wereld is mijn schreeuw tot God. Ik roep tot Hem, om mij te helpen. Vanuit Zijn paleis hoort Hij mijn schreeuw en het brengt mij rechtstreeks in Zijn intieme aanwezigheid.

Hij stak Zijn hand uit van omhoog, Hij greep mij, Hij trok mij op uit grote wateren. Hij redde mij van mijn sterke vijand en van wie mij haatten, omdat zij machtiger waren dan ik.

De vijand pakte me toen ik wanhopig en moedeloos was. Maar God bleef bij me! Daar stond ik, gered, verrast dat ik geliefd was! God maakte mijn leven compleet, toen ik Hem alle stukjes gaf. Toen ik orde op zaken had gesteld, gaf Hij mij een nieuwe frisse start. Nu sla ik acht op Gods wegen; ik beschouw Hem niet als een vanzelfsprekendheid.

Iedere dag denk ik na over de manier waarop Hij werkt! Ik probeer niets te missen. Ik voel me weer heel en hersteld. Ik let op iedere stap die ik zet. God herschreef de tekst van mijn leven, toen ik het boek van mijn hart opende voor Zijn ogen.' (Naar Psalm 18:6; 16-24 - HSV/MSG)

Spreker zal zijn Arie de Rover en zij zal over drie deelthema's spreken. Jan Kramer zal op zondag spreken.

  • Vrijdagavond – IntimiteitIk zie je in Mijn liefde;
  • Zaterdagochtend – GebrokenheidIk zie je in je strijd;
  • Zaterdagmiddag – HerstelIk zie je, vernieuwd en hersteld!
  • Zondag – Intimiteit bij het kruis!

Gastvrouw: Hannie Hiemstra

Gun jezelf dit weekend waarin de Vader Zichzelf aan jou zal laten zien. Laat je lokken naar de plaats buiten je eigen wereldje. Een weekend met diepgaand onderwijs, innerlijk herstel, ontmoeting, gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Je bent meer dan welkom en ontdek het geheim van wie je werkelijk bent in Gods oog. Dat zal je kracht zijn voor een leven in intimiteit en van gebrokenheid tot herstel!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conferentiecentrum Tjongerhûs

Bandsloot 38

8538 RH Bantega

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen