Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Zakelijk netwerken op dinsdag 16 februari - Open Coffee Weert

Stichting Open Coffee Weert

Dinsdag 16 februari 2016 van 17:00 tot 19:00 (CET)

Zakelijk netwerken op dinsdag 16 februari - Open...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Zakelijk netwerken op dinsdag 16 februari - Open Coffee Weert
Kosten € 5 p.p. te betalen bij binnenkomst. Na betaling ontvangt u een naambatch. U hoeft dit ticket niet uit te printen/mee te brengen.
59 Tickets Beëindigd Gratis  

Deel Zakelijk netwerken op dinsdag 16 februari - Open Coffee Weert

Evenementdetails

 

 

           

Komt u ook effectief B2B netwerken op dinsdag 16 februari bij Open Coffee Weert!? Dé netwerkmogelijkheid voor niet alleen ondernemers uit Weert maar voor de gehele (EU)regio!

 

 

 

Open Coffee Weert trapt 2016 af bij Amusant Weert!

 

Het is eindelijk zover! Op dinsdag 16 februari trapt Open Coffee Weert ‘nieuwe stijl’ het netwerkjaar 2016 af bij Restaurant Amusant in het centrum van Weert. Na twee jaar gewerkt te hebben volgens dezelfde formule, gaan de netwerkbijeenkomsten er vanaf 2016 volledig anders uitzien!

 

De eerste verandering is dat Open Coffee Weert een B2B-netwerkvloer is geworden.
De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor (startende) ondernemers, (account)managers, politici, maatschappelijke organisaties, freelancers en zzp-ers die dus B2B willen netwerken.
Waar Open Coffee Weert absoluut niet aan tornt is de sfeer; die wordt – net zoals in de voorgaande jaren – laagdrempelig, toegankelijk en amicaal gehouden. Op deze manier worden er snel contacten gelegd met nieuwe relaties.

De tweede wijziging is de locatie: Open Coffee Weert stapt letterlijk over de drempels van regionale bedrijven. Meerdere keren per jaar worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd in diverse branches. De participerende bedrijven kunnen zich dan profileren, terwijl deuren openstaan naar het leggen van nieuwe contacten… Ook netwerken staat bij deze bezoeken dus centraal!

De volgende veranderingen zijn de dag én het tijdstip van onze bijeenkomsten. Onze activiteiten vinden vanaf 2016 namelijk plaats op de tweede dinsdag van de maand. Waarbij we telkens starten om 17.00 uur (direct aansluitend aan kantoortijd) en we omstreeks 19.00 uur eindigen. Uiteraard mag u ook langer blijven!

Onze eerste netwerkbijeenkomst van 2016 vindt plaats bij Restaurant Amusant gelegen in het Cwartier in Weert (het voormalige gemeentehuis, Beekstraat 54).

 

 

Alles op een rijtje:

 

WANNEER: DINSDAG 16 FEBRUARI 2016

 

WAAR: RESTAURANT AMUSANT (Beekstraat 54 in Weert)

 

TIJD: VRIJE INLOOP VANAF 17.00 UUR – EINDE 19.00 UUR


OPGEVEN VIA: WWW.OCWEERT.EVENTBRITE.NL

 

KOSTEN: € 5,00 P.P. INCLUSIEF EEN CONSUMPTIE (koffie/thee/fris/bier). Overige consumpties zijn voor eigen rekening. 

 

Door op de knop “AANMELDEN” te drukken en uw gegevens in te voeren geeft u zichzelf op. En als u verder naar beneden scrolt, ziet u meteen welke deelnemers zich al hebben opgegeven. U kunt Open Coffee Weert ook vinden op: www.oc-weert.nl, LinkedIn en op Facebook via de groep "Open Coffee Weert". LIKE ONS!

 

 

DEEL DIT EVENEMENT MET ZOVEEL MOGELIJK CONTACTEN: hoe meer deelnemers hoe effectiever de netwerkmogelijkheden zijn!!!!Maak met u visitekaartje kans op extra

 

 

promotie!!

Elke bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om uw visitekaartje in een speciaal daarvoor bestemde schaal te deponeren. Aan het einde van elke bijeenkomst wordt 1 kaartje eruit getrokken. Diegene krijgt extra promotie van zijn/haar bedrijf/organsatie middels een kort verslag, mét een link naar de bedrijfssite, gepresenteerd op de website van Open Coffee Weert en onze Facebook & LinkedIn pagina!!!!!


Parkeren kan op de parkeerplaats gelegen aan de Hoge Kei in Weert. Deze parkeerplaats ligt op korte loopafstand van Restaurant Amusant.

 

Komt u voor het eerst naar Open Coffee Weert?
U wordt dan warm welkom geheten. U hoeft zich niet reddeloos verloren te voelen bij binnenkomst of hartstikke zenuwachtig, want wij begroeten u persoonlijk zodra u er bent, wij stellen u voor aan de deelnemers en een van de organisatoren voert een kort introductiegesprekje met u.

Is het netwerken helemaal nieuw voor u en u kunt wel een steuntje in de rug gebruiken, dan koppelen wij u aan een netwerkbuddy. Deze buddy helpt u om zichzelf voor te stellen aan anderen en gesprek te voeren, dus neemt u als het ware onder de arm. En zodra u zich zekerder van zichzelf voelt dan kunt u uw eigen gang lekker gaan!

Twijfel niet of u wel zult komen, want wij zorgen direct voor een warm gevoel van warm welkom in Weert!

 


Heeft u vraag of wilt u iemand spreken?
Stel uw vraag gerust aan een van organisatoren of vraag om voorgesteld te worden aan de partij van uw interesse.


Meer informatie
Wil je nog meer informatie over Open Coffee Weert? Surf dan naar onze website: www.oc-weert.nl of kijk op LinkedIn en/of Facebook en/of neem contact op met de organisatie.

Tot dinsdag 16 februari aanstaande,

Stephan Caris en Joke van der Mast (Stichting Open Coffee Weert)

 

Het team van Open Coffee Weert bestaat uit:

 

Stephan Caris

 

“Mensen met elkaar in contact brengen vind ik geweldig. En ik vind het een uitdaging om mensen te koppelen die een vraag hebben en/of op zoek zijn naar een bepaalde deskundigheid via netwerkpartners. Open coffee Weert geeft me de mogelijkheid om dit te kunnen verwezenlijken én ik kan een toegevoegde waarde leveren voor deelnemers in dit netwerk. Netwerken vormt ook een onderdeel van mijn werk als Registeraccountant en relatiebeheerder bij accountantskantoor Crowe Horwath Foederer, gevestigd in de Natalinitoren in Roermond. Bij Crowe Horwath Foederer ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering/begeleiding van alle wettelijke-, vrijwillige- en bijzondere controleopdrachten van onze vestiging. Daarnaast draag ik verantwoordelijkheid voor samenstelopdrachten (samenstellen van jaarstukken) voor: eenmanszaken, vennootschappen onder firma, stichtingen, verenigingen en besloten vennootschappen. Daarnaast heb ik een adviserende functie met betrekking tot de interne beheersing en tot slot verzorg ik aangiften vennootschaps- en omzetbelastinginkomstenbelasting en adviseer ik over ondernemingsvormen, organisatiestructuren, financieringsaanvragen, financiële administratie, fusies en overnames, enzovoorts.”

 

Joke van der Mast

 

“Wie ben ik? Een uitblinker in veelzijdigheid. Veelzijdig? Omdat jullie in mij iemand vinden die ondernemend en nieuwsgierig is en die openstaat voor ontwikkeling en delen van kennis. Open Coffee Weert biedt een platform waar zelfstandigen, gevestigde ondernemers, werkzoekenden en (young) professionals kennis en contacten met elkaar kunnen delen. Mijn karakter past hier dus goed bij. Het doel van OC-W is: iedereen succes gunnen op alle vlakken! De visie is dat dit moet gebeuren op basis van wederzijds respect en dat dit ook kan in een ongedwongen, informele en laagdrempelige atmosfeer. De kwaliteit van de participanten, de gevoerde gesprekken, de spontane tips en reeds gelegde contacten onderstrepen het succes van de Open Coffee formule. Ik ben een actief internationaal netwerker. Waarom? Omdat L'Art Français een startende onderneming is (opgericht 2012 én ook nog eens een antiekhandel), begonnen in een economisch moeilijke periode met een specifiek aanbod binnen een internationale liefhebbersmarkt. Om naamsbekendheid op te bouwen en klantvertrouwen te krijgen, moet er dus genetwerkt worden. Vooral in onze branche is de persoonlijkheid van de verkoper soms doorslaggevend.

 

Een aankoop van een kostbaar verzamelitem berust vaak op het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de dealer. Persoonlijke ontmoetingen en duidelijke communicatie met klanten van andere werelddelen, tussenpersonen, handelaren, etc. zijn daarom een key factor. Al deze ervaringen laten mij persoonlijk en zakelijk groeien; ik zie dat als een geschenk dat ik op mijn beurt graag wil delen...”       

                

Heb je vragen over Zakelijk netwerken op dinsdag 16 februari - Open Coffee Weert? Neem contact op met Stichting Open Coffee Weert
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Restaurant Amusant
Beekstraat 54
6001 GJ
Weert
Nederland

Dinsdag 16 februari 2016 van 17:00 tot 19:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Stichting Open Coffee Weert

De organisatie achter Stichting Open Coffee Weert bestaat uit:

- Stephan Caris (accountant bij Crowe Horwath Foederer)

- Joke van der Mast (L'Art Francais)

Voor meer info zie ook onze website: www.oc-weert.nl

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.