€ 19,97
Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar  - 19 mei

Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar - 19 mei

Venster Acties en details

€ 19,97

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsschouwburg Middelburg

99 Molenwater

4331 SG Middelburg

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zeeuws Familiebedrijf van het jaar award show

Over dit evenement

Na afwezigheid van twee jaar, in verband met de coronamaatregelen, keren we dit jaar terug met een volledig live event voor de award uitreiking onder Zeeuwse familiebedrijven. De award wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt in de Stadsschouwburg Middelburg op donderdag 19 mei. Verzeker jezelf alvast van een plek tijdens dit event. Meld je hieronder aan.

Het event wordt georganiseerd door Zeeland Business in nauwe samenwerking met de hoofdpartners Baker Tilly accountants en belastingadviseurs, Adriaanse van der Weel Advocaten en Van Lanschot Kempen.

Baker Tilly Goes is meer dan een accountancy- en advieskantoor. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Van vragen over waardebepaling tot belasting, van Brexit tot bedrijfsopvolging en -overname en van reorganiseren tot data-analyse. Met een focus op MKB-(familie)bedrijven en de publieke sector. Wij investeren in, en bouwen aan, duurzame relaties. Denken en werken vanuit onze klant. Met oog voor het publiek belang. Verdiepen ons in wensen en behoeften. Voelen ons verantwoordelijk en verbonden. Vragen door. En luisteren. Waarbij we bewust kiezen voor persoonlijk contact. Om vandaag nog beter te worden. Om morgen nog beter te zijn.

Adriaanse van der Weel advocaten is met zo’n 25 gespecialiseerde advocaten het grootste kantoor van Zeeland en met vestigingen in Terneuzen, Middelburg en Rotterdam een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Adriaanse van der Weel kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast zijn wij betrouwbare en betrokken sparringpartners voor ondernemingen, waaronder veel familiebedrijven. Met trots is Adriaanse van der Weel partner van het Zeeuws Familiebedrijf van het jaar. Familiebedrijven zijn belangrijk voor de Zeeuwse economie en ook voor ons als kantoor. Adriaanse van der Weel bestaat ruim 117 jaar en wij hechten veel waarde aan duurzame relaties. Daarnaast hanteren wij in onze dienstverlening dezelfde betrokkenheid en toegankelijkheid als veel familiebedrijven. Met de verkiezing van Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar willen wij familiebedrijven in de spotlights zetten die afgelopen tijd veel veerkracht hebben getoond. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat juist veel familiebedrijven sterker door een crisis komen. Wij kijken daarom ook uit naar de award uitreiking!

Van Lanschot Kempen. Wanneer je ondernemer bent is het belangrijk dat je daar de juiste zorg en expertise omheen organiseert. U wilt tijdig de juiste stappen zetten en de continuïteit van het familiebedrijf- en vermogen waarborgen. Hier komen uiteenlopende financiële vraagstukken bij kijken. Met onze in-house expertise helpen wij u in het succesvol runnen van uw familiebedrijf en behouden van het bijkomende familievermogen. Daarnaast ondersteunen wij u in een mogelijke bedrijfsoverdracht – zowel binnen als buiten de familie.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wilthagen B.V. is een eigenzinnig Zeeuws familiebedrijf dat al 50 jaar ambachtelijke vleesproducten, verrassende snacks en maaltijdcomponenten maakt. Zo zijn we de enige echte makers van de knabbelspek. Onze producten zijn smakelijk en eerlijk. Liefst gemaakt van lokale ingrediënten. En met zorg voor ons milieu.

TMC Wonen is een écht Zeeuws familiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring op het gebied van project- en woninginrichting. Onze adviseurs creëren voor iedere situatie het ideale woonidee door middel van o.a. advies op locatie en 3D visualisaties. Bovendien heeft TMC Wonen alle producten in huis om ieder woonidee te realiseren. Van meubels tot vloeren, van raambekleding tot slaapkamermeubilair, van buitenzonwering tot verf en behang, van maatwerkkasten tot woonaccessoires, etc. Het bezorgen, leggen en monteren wordt uitgevoerd door speciaal hiervoor opgeleide, eigen vakmensen.

Met het slopen van gebouwen staat de Sinkegroep aan de basis van het hergebruiken van waardevolle bouwmaterialen. Vanuit onze vestiging in Goes dragen wij ons steentje bij aan Circulair Bouwen met de verkoop van diverse tweedehands bouwmaterialen. In 2017 ontving de Sinkegroep de titel Zeeuws Familiebedrijf 2017.

Thema

Thema van dit jaar, is geheel toepasselijk “veerkracht”. Welke familiebedrijven hebben de afgelopen jaren veerkracht getoond en zijn nog sterker uit de crisis gekomen. Of welke bedrijven hebben gedurende langere periode zichzelf meerdere malen opnieuw uitgevonden en zijn daardoor blijven groeien.

Aanwezig zijn tijdens de uitreiking?

Het Zeeuws familiebedrijf van het jaar is bij uitstek de avond om te netwerken met andere familiebedrijven en geïnteresseerden. Wij nodigen je van harte uit om je ook aan te melden om aanwezig te zijn bij de uitreiking. Het gehele (netwerk)programma, inclusief drankjes en hapjes wordt voor een laagdrempelig bedrag van €16,50 (exclusief btw) aangeboden. Meld je dus ook aan!

Programma

Afbeelding van Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar  - 19 mei
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsschouwburg Middelburg

99 Molenwater

4331 SG Middelburg

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen