ZIMIHC KIDZ – Mee met de dierenambulance (5+)

Venster Acties

ZIMIHC KIDZ – Mee met de dierenambulance (5+)

Elke maand tussen september en mei kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling.

Door ZIMIHC theater Wittevrouwen

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 17 sep. 2023 11:00 - 11:45 CEST

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen 55 Bouwstraat 3572 SP Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

Deze maand presenteert Productiehuis Meer opslag Mee met de dierenambulance (5+), naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak.

Een zwaan die op de snelweg landt. Een kat hoog in een boom. Een schildpad die met gevaar voor eigen leven over de trambaan zwerft. Laten we die dieren aan hun lot over? Natuurlijk niet.

Zelfs als er op een dag een stel hamsters ontsnapt gaan Inaya en Wesley, vrijwilligers van de dierenambulance, er achteraan om ze te redden.

Een vrolijke, avontuurlijke voorstelling vol bijzondere weetjes over eigenaardigheden van dieren én mensen. Spannend, ontroerend en soms zelfs heel erg grappig.

Over de organisator

Georganiseerd door
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving