ZOMERZOUT : El Pub Flamenco met Arturo Ramon

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Loosduinen

Loosduinse Hoofdstraat 555

2552 AE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gevestigde en rondreizende flamenco-artiesten komen samen in Bibliotheek Loosduinen.

Over dit evenement

Voorprogramma

De in Loosduinen geboren en getogen Marjolein Jua (Kool) heeft sinds jaar en dag een grote passie voor talen en muziek. Zij is zowel dichter als troubadour: Troubadichter. In haar liedjes mixt ze van alles door elkaar: Nederlands, Frans, Engels, Swahili en Arabisch… want muziek kent immers geen grenzen.

El Pub Flamenco

Gevestigde en rondreizende flamenco-artiesten komen samen in Bibliotheek Loosduinen. Laat je verrassen door de opzwepende ritmes en melancholieke klanken van deze Spaanse dans- en muziekstijl.

Vandaag is El Pub Flamenco in Bibliotheek Loosduinen, in ieder geval treedt Flamencogitarist Artura Ramon dan op. Deze Spaans/Haagse gitarist is een van de meest complete flamencogitaristen van Nederland, hij volgde zijn opleiding aan de conservatoria van Den Haag en Rotterdam.

Aan het eind van de avond word je uitgenodigd om zelf mee te dansen of muziek te maken met de artiesten.

Reserveer een plek voor: 19.00 uur OF voor 21.00 uur

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen.

Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.

[Wij krijgen graag een beter inzicht in de samenstelling van ons publiek. Daarom vragen wij u om uw postcode en huisnummer (incl. eventuele toevoeging). Bijvoorbeeld: 1234AB 12C. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. Wij gebruiken deze informatie enkel voor onderzoeksdoeleinden en zullen u dus ook geen ongevraagde reclame o.i.d. toesturen.]

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Loosduinen

Loosduinse Hoofdstraat 555

2552 AE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen