Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement organiseren

Je account- en organisatie-instellingen beheren

Alle Eventbrite-gebruikers kunnen de informatie in hun account aanpassen in hun accountinstellingen. Als je evenementen op Eventbrite beheert, controleer dan je organisatie-instellingen om belangrijke informatie over je organisatie (zoals pakket en teamleden) bij te werken.

In dit artikel

  • Accountinstellingen
  • Organisatie-instellingen

Accountinstellingen

Je accountinstellingen omvatten gegevens die van toepassing zijn op je hele account, zoals je contactgegevens, e-mailvoorkeuren en persoonlijke gegevens. Meld je aan en ga naar Accountinstellingen om te beginnen.

— Contactgegevens

Je contactgegevens worden automatisch voor je ingevuld wanneer je je registreert voor evenementen op Eventbrite. Werk deze gegevens bij om tijd te besparen bij het afrekenen. Het e-mailadres van je account gebruik je ook om je aan te melden bij Eventbrite. 

— Wachtwoord

Hier kun jij je Eventbrite-wachtwoord wijzigen.

— Creditcards/betaalkaarten

Hier worden alle creditcards of betaalkaarten weergegeven die je tijdens het afrekenen hebt opgeslagen in je account. Je kunt hier opgeslagen kaarten verwijderen, maar je kunt geen nieuwe kaarten toevoegen of bestaande kaarten bewerken.

— E-mailvoorkeuren

Hier kun jij je e-mailinstellingen bewerken. Meld je aan of af voor marketingmails en geef aan welke e-mails je wilt ontvangen.

— Gekoppelde accounts

Bekijk alle socialmedia-accounts die je hebt gekoppeld aan je Eventbrite-account.

— Account sluiten

HIer kun jij je Eventbrite-account sluiten en je gegevens verwijderen, als je dat wilt doen.

— Persoonlijke gegevens

Hier kun jij je persoonlijke gegevens downloaden.

Organisatie-instellingen

De organisatie-instellingen in je account omvatten gegevens die van toepassing zijn op meerdere evenementen, zoals informatie over de organisator, gebruikersrechten en details over de uitbetaling. Ga naar de werkruimte Organisatie-instellingen om te beginnen.

— Basisgegevens

Voer informatie over je organisatie in. Het logo, de naam en het land van de organisatie worden niet weergegeven op je evenementpagina.

  • Logo van de organisatie: helpt je om te zien welke organisatie je momenteel beheert.

  • Naam van de organisatie:  de naam van je organisatie. 

  • Land van voorkeur: het land waarin je organisatie zich bevindt.

Vervolgens kun je organisatorprofielen toevoegen. Het organisatorprofiel laat je bezoekers zien wie de organisator van het evenement is. Binnen een organisatie kunnen er meerdere organisatorprofielen zijn.

— Teambeheer

Onder Teambeheer kun je rollen en rechten instellen voor teamleden die helpen bij het beheer van je evenementen.

— Pakket

Hier kun je je Eventbrite-pakket kiezen. Alleen de eigenaar van de organisatie kan het pakket wijzigen, en de wijziging geldt voor alle organisaties die hij in bezit heeft.

Als je een beheerder bent of een andere rol hebt, neem dan contact op met de eigenaar van je organisatie wanneer je vragen hebt over het geselecteerde pakket.

— App-extensties

Bekijk apps van derden die je hebt toegevoegd aan je Eventbrite-account via de App Marketplace.

Heb je nog vragen?