Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement bezoeken

Wat is deze afschrijving van Eventbrite?

Wanneer je een afschrijving van Eventbrite op je afschrift ziet, heeft dit waarschijnlijk te maken met tickets voor een evenement dat op Eventbrite.com wordt vermeld. De manier waarop de afschrijving op je afschrijft staat, hangt ervan af of de aankoop online of op locatie bij een evenement is gedaan. Ongeacht de locatie van een evenement, staat bij de afschrijving op het afschrift de vermelding 'San Francisco' omdat het hoofdkantoor van Eventbrite zich daar bevindt.

In dit artikel

  • Je hebt tickets voor een evenement gekocht
  • Je hebt een restitutie verleend aan een bezoeker
  • Je hebt voor evenementservices betaald
  • Andere manieren waarop een toeslag kan worden weergegeven

Je hebt tickets voor een evenement gekocht

Wanneer je een ticket koopt in de Eventbrite-app of op Eventbrite.nl, zie je meestal de volgende afschrijving op het afschrift van je bankpas of creditcard:

  • EB * [eerste 15 tekens van de titel van het evenement] SAN FRANCISCO CA

VOORBEELD: Je hebt online op Eventbrite een ticket gekocht voor het Corgi Festival 2023 in Lexington, Kentucky. De afschrijving kan als volgt worden weergegeven op je afschrift: EB *CORGI FESTIVAL 202 SAN FRANCISCO CA.

Wanneer je op locatie een ticket koopt voor een evenement dat Eventbrite gebruikt, wordt de afschrijving meestal als volgt weergegeven:

  • EVENTBRITE, SAN FRANCISCO CA

Je hebt een restitutie verleend aan een bezoeker

Als je een restitutie verleent aan een bezoeker of ticketkoper via je creditcard of betaalpas, kan een van deze toeslagen worden toegepast:

  • EB *Payin for event - Deze toeslag verschijnt wanneer je geld terugstort op de rekening van je evenement om het benodigde bedrag voor restituties te dekken. Organisatoren kiezen meestal voor deze optie wanneer ze meerdere bestellingen restitueren.

  • EB *Refund to buyer - Deze toeslag verschijnt wanneer je een resitutie via je creditcard of betaalpas verwerkt in plaats van geld terug te storten op de rekening van je evenement. Organisatoren kiezen meestal voor deze optie wanneer ze individuele restituties verwerken.

Je hebt voor evenementservices betaald

Er gelden een aantal toeslagen voor het publiceren en adverteren van evenementen op Eventbrite. De volgende toeslagen kunnen verschijnen als:

Deze toeslagen kunnen ook worden weergegeven als 'EVENTBRITE.COM ORG FEE, SAN FRANCISCO, CA'. Eventbrite stuurt voor elke toeslag een bon naar het e-mailadres dat aan de Eventbrite-account is gekoppeld.

Andere manieren waarop een toeslag kan worden weergegeven

De manier waarop een toeslag op je afschrift word weergegeven, is afhankelijk van je bank of creditcardmaatschappij. Als je iets anders ziet dan de voorgaande voorbeelden, kan dit het volgende betekenen:

  • Je kunt "Terugkerend" zien bij een Eventbrite-betaling. Dit betekent niet dat de betaling gepland staat om herhaaldelijk te worden verwerkt.

  • Aankopen via Eventbrite met een American Express-kaart worden soms weergegeven als 'Business Services'.

Als je registratie is verwerkt door PayPal, hangt de weergave van de afschrijving op je afschrift af van de PayPal-verkoper. Neem contact op met PayPal voor hulp bij vragen over PayPal-toeslagen.

Heb je nog vragen?