Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement organiseren

Er zijn nog steeds tickets beschikbaar, maar er staan mensen op de wachtlijst. Wat moet ik doen?

Dit is een voorzorgsmaatregel om ervoor te zorgen dat er niet te veel tickets voor het evenement worden verkocht. Als alle tickets momenteel geregistreerd zijn voor bezoekers via voltooide bestellingen en/of bestellingen die in behandeling zijn, kan de volgende persoon die de weergave van het evenement bekijkt, zich aanmelden voor de wachtlijst. Als de wachtlijstregistratie wordt voltooid, en bestellingen voor registraties die nog in behandeling zijn niet worden voltooid, kunnen er tickets beschikbaar zijn, maar wordt in de weergave van het evenement alleen de optie om je aan te melden voor de wachtlijst weergegeven.

In dit artikel

  • Je hoeft niets te doen.
  • Geef handmatig tickets vrij om je evenement uit te verkopen.

Je hoeft niets te doen.

Wanneer alle tickets geclaimd zijn, is je evenement 'uitverkocht' en kan er niet meer worden geregistreerd voor je evenement.

Geef handmatig tickets vrij om je evenement uit te verkopen.

Als er nog tickets beschikbaar zijn en 'Toevoegen aan de wachtlijst' de enige optie is in de weergave van je evenement, moet je handmatig tickets vrijgeven om aan je beschikbare aantal tickets ofevenement-/totale capaciteit te voldoen.

NOTE: Voorkom dat je teveel tickets voor je evenement verkoopt. Dit zou kunnen gebeuren wanneer je meer tickets vrijgeeft aan mensen op je wachtlijst dan dat er plaatsen beschikbaar zijn.

Heb je nog vragen?