Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Adger de Boer, life & leiderschap coach

Soms kom je iemand tegen die jou aan het denken zet. Die je helpt om zaken in perspectief te plaatsen. Je een krachtige spiegel geeft. Die je helpt om je doelen te bereiken. Iemand die naast je staat in tijden van stress, onzekerheid of verandering.
✔ Leiderschap coaching
✔ Persoonlijke coaching - ontdek je mogelijk potentieel
✔ Team coaching

웃 Ik ben je partner tijdens je zoektocht of persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik help je met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Hierbij stel ik verdiepende vragen, zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik hou je op koers. Tijdens je reis zorg ik met vertrouwen en liefdevolle energie voor een stevige en veilig haven op weg naar een geweldige verandering.
Je leert en ervaart dat onzekerheid, overweldiging of stress overgaat in helderheid, focus, bewustwording en vertrouwen. Hierdoor opent zich de weg naar welvaart, succes en grotere persoonlijke en organisatorische impact.
Enkele uitgangspunten
❂ vanuit perspectief van zelfbewust en verantwoordelijkheid nemen is iedereen een leider.
❂ wie goed doet goed ontmoet
❂ energie trekt energie aan

Het is mijn missie om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
☞ Meer weten? Neem dan contact op of kijk op www.adger.nl. ✆ 31 614 960 494 
Ik maak werk van jouw verandering en dus veranderen we jou en je (werk)omgeving.

Let’s uncover your life to be ©

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen