Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Jarenlang was ik mezelf voorbij aan het rennen en ervaarde ik alles behalve inner peace. Geen rust in mijn hoofd, mijn lichaam gierde van de spanning en stond continu in overlevingsmodus. Ik moest continu meer van mezelf; mee in de ratrace van prestatie. Jarenlangs voelde ik me niet goed genoeg en deed ik vooral wat ik dacht dat ik moest doen of wat ik dacht dat anderen van mij verwachtte. Ik ben door diepe dalen heen gegaan, waarbij ik door weinig zelfliefde een pleasende houding aannam, over me heen liet lopen, geen nee durfde te zeggen, geen grenzen herkende of aan durfde te geven. Ik voelde me een wandelend hoofd en had geen connectie met mijn lichaam, met voelen. Ik leefde vanuit angst in plaats van liefde. 

 

Na een mental breakdown zag ik in dat het anders mocht en ging ik aan de slag met mijn mindset, volgde ik een yoga opleiding, deed ik energiewerk, mindfulness en kreeg ik een enorme bewustzijn shift. Ik ging van van overleven naar leven, van human doing naar human being, van denken naar voelen, en van wandelend hoofd naar body/mind/spirit connection. Ik heb meer inner peace, zelfvertrouwen en volg mijn eigen levenspad vanuit intuïtie. Het is mijn missie om anderen te helpen hetzelfde te doen!

 

Als je met me in contact wil komen kun je me het best bereiken via Instagram. Hier deel ik inspiratie en inzichten over yoga (lifestyle), mindset, bewustzijn en persoonlijke groei. Ook zul je verhalen voorbij zien komen over mijn eigen struggles, want ik geloof ik de kracht van kwetsbaarheid. 

 

Ben jij klaar voor jouw eigen Inner Peace Journey? Ik zie je graag in mijn les 

 

P.s. Heb je alvast behoefte aan concrete tools om op dagelijkse basis meer inner peace te ervaren? Download dan gratis mijn Mini Guide Inner Peace: https://minigidsinnerpeace.lpages.co/mini-gids-inner-peace

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen