Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Cartesio - Jobs en Events voor Engineers

We zijn een ingenieursbureau gericht op sourcing en recruiting van engineers zoals designers, engineers (mechanical, electrical, E&I of piping) en site supervisors. Op basis van de expertise, professionele toekomstvisie en verwachtingen van de engineer vinden we voor hem een passende vacature.

 

De opdrachtgever is een industrieel bedrijf op zoek naar de juiste m/v voor zijn technisch projectteam. En voor ons is dit zeker niet de eindmeet. Eerder de start van een mooie samenwerking. Naast een degelijke ondersteuning gaan we voluit voor een menselijke aanpak, inclusief open en eerlijke communicatie, én een netwerk van collega engineers.

 

Om je carrière nu of in de toekomst een boost te geven is een goed netwerk namelijk onmisbaar. Met Events voor Engineers willen we zoveel mogelijk technische bachelors en ingenieurs bij elkaar brengen en zo bouwen aan een netwerk van ambitieuze engineers.

 

Disclaimer: Onze events zijn een ontmoetingsplaats voor ingenieurs en technische profielen. Ze staan niet open voor recruiters en commerciële medewerkers van ingenieursbureau's en werving en selectiekantoren.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen