Afbeelding voor organisatorprofiel

Christiaan W. Lustig

https://hybridemodus.nl

Christiaan helpt organisaties om hun digitale communicatie, dienstverlening en samenwerking doorlopend te verbeteren, hun digital workplace en intranet in te richten en optimaliseren, en (zo) hun digital employee experience (#DEX) op een hoger plan te brengen.

Missie

Het is Christiaans missie mensen dichter bij elkaar te brengen, en organisaties dichter bij hun medewerkers. Dat doet hij door te focussen op écht begrip van mensen en hun situatie (empathy), evenals op bewijsvoering en observatie van gedrag (evidence). Resultaat? Betere digitale tools en digitale vaardigheden. Efficiëntere en effectievere communicatie, dienstverlening en samenwerking. En bovenal gelukkiger medewerkers.

Digitaal strateeg

Christiaan is digitaal strateeg en lead consultant bij TrueLime. Met zijn bureau Brayton House werkte Christiaan voor uiteenlopende organisaties, waaronder het Jessa Ziekenhuis (Hasselt, België), NCI Agency (NAVO), DLL, Landal GreenParks, Erasmus Universiteit Rotterdam, Karel de Grote-Hogeschool (Antwerpen) en gemeente Den Haag. Hij verkocht Brayton House eind 2020 aan TrueLime.

Eerdere ervaring

Eerder werkte Christiaan bij Entopic (2015-2017), Sabel Communicatie (2010-2015, 2006-2009), de NPO (2009-2010) en Zig (1999-2006). Hij leverde een bijdrage aan prijswinnende intranetten voor Translink (2014), Alliander (2017), Espria (2018) en Umicore (2020).

Auteur en spreker

Christiaan publiceert regelmatig over online strategie, intranet en digital workplace hier op Frankwatching.com. Ook spreekt hij geregeld over deze onderwerpen in Nederland en daarbuiten.

Verder is hij co-auteur van:

  • Digital employee experience’, samen met Tabhita Minten (verschijnt 15 maart 2021)
  • ‘Intranets. A handbook for intranet managers’ (2017)
  • ‘Communicatie NU 2’ (2015)
  • ‘Toptaken. Ontdek de 5 dingen die mensen online écht van je willen’ (2014)

Daarnaast was Christiaan initiatiefnemer en co-auteur van het boek ‘Senna versus Schumacher and other Formula One rivalries that never happened’ (2015).