Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Het Nieuwe Kind

Opvoedondersteuning en Ouderschapscoaching

Gedragsproblemen bij kinderen kúnnen een indicatie zijn dat er iets in het gezinssysteem niet lekker loopt. Het lastige en uitdagende gedrag van kinderen wordt door ouders zelf niet altijd begrepen. Dat is heel logisch, want niemand kan jou zo intens raken als je eigen kind.

Kinderen zijn loyaal richting hun ouders. Ook zijn ze meesters in ons gedrag kopiëren. Kinderen kunnen onze stress, onrust, spanning, boosheid, angsten, onzekerheden en beperkende overtuigingen oppikken. Soms betekent dit dat ze onbewust iets overnemen wat eigenlijk van de ouder is.

Als Kindertolk kijk ik op een andere manier naar problemen bij kinderen. Ik kijk verder dan het kind en vertaal het gedrag van het kind. Waarom doet een kind zoals het doet, wat ziet het kind van de ouder(s), wat leven ouders voor en welke schreeuw om aandacht of hulp laat het kind zien?

Wanneer we begrijpen waar het moeilijke gedrag van je kind vandaan komt, help ik jou om je eigen patronen en negatieve gedachten om te buigen en geef ik je handvatten en tools om weer rust en balans in jezelf én in huis te ervaren

Ouders die een burn-out hebben, depressieve klachten of op zoek zijn naar zichzelf, kunnen ook bij mij terecht. Als energetisch therapeut geef ik behandelingen en coaching die erop gericht zijn de oorzaak van verschillende levensklachten bij de bron aan te pakken.

Hoe je als ouder in het leven staat en omgaat met je eigen kind, wordt deels bepaald door je eigen jeugd. Wanneer je je eigen verleden een plek kan geven en met meer vertrouwen in het nu komt te staan, verandert er iets essentieels in de omgang met je kind(eren).

Voel je welkom.

Warme groet,

Saskia Markestein

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen