Hotel Gastronomique De Echoput

Op een bijzondere plek in Kroondomein Het Loo, de bossen van Paleis Het Loo op de Veluwe, kwam in 1955 de familie Klosse naar de Echoput. Theehuis 'De Echo' groeide sindsdien uit tot een 5-sterren hotel waarbij alles draait om de gastronomische beleving in harmonie met de natuur.

De keuken van De Echoput staat al jaren bekend om haar wildbereidingen en wijn-spijs combinaties. Dit begon in de jaren '50 met de visie van grootvader Jaap Klosse, die zich specialiseerde in de producten die rondom het huis te vinden waren, zoals wild, paddenstoelen en bessen. Hoewel ‘lokaal’ nu een grote trend is, was deze manier van werken toen uniek. Zoon Peter Klosse specialiseerde zich daarna verder in smaak en het combineren van wijnen en gerechten. Wij houden van gastronomie en besteden iedere dag veel aandacht aan de combinatie van wijnen en gerechten.

Inmiddels is de derde generatie Klosse actief in het bedrijf en halen ze nog altijd inspiratie uit de tradities. “We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk.” In 2025 viert het familiebedrijf haar 70-jarig bestaan en werd een nieuwe dimensie aan het hotel toegevoegd - een fine dining experience genaamd Het Wild Atelier.

Het hotel heeft 42 royaal ingerichte kamers, twee restaurants, diverse exclusieve vergaderzalen, wijnproeflokaal, kookstudio, verwarmd binnenzwembad, fitness, kleine sauna en Body Spa.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons hotel en/of restaurants om u gastronomisch te verrassen!

Prochain(s) (1)

Dernier(s) (1)

Événements