Afbeelding voor organisatorprofiel

Marte Methorst & Remke Vet

Wie zijn wij?

 

Marte Methorst heeft een achtergrond als marketing communicatie manager maar heeft na 7 jaar loondienst het roer omgegooid en is haar droom achterna gegaan. Als klein kind droomde ze al van een eigen bedrijf. Altijd was ze creatief bezig, met kleuren, met bloemen, scheuren van afbeeldingen in magazines en dergelijke. Het samenstellen van moodboards en kleurenpaletten zat er dus al vroeg in. 

 

Ze is een echte creatieve visionair en persoonlijkheid en gevoel speelt een grote rol in haar bedrijf. Ze vertrouwt blindelings op haar intuïtie en talent. Ze voelt feilloos aan welke uitstraling past bij de brand identiteit van klanten. Veel van deze mooie creaties vind je terug op haar website www.martemethorst.nl of op haar instagram @marte.methorst.

 

Zo word ze ontzettend blij van mooie verpakkingen, gave designs en creatieve plekken, zoals bijzondere winkeltjes en boetiekjes. Niet voor niets is haar kantoor gevestigd op Sectie C in Eindhoven, een creatieve en inspirerende plek voor creatieve ondernemers. Waar ook deze toffe workshop plaats zal vinden!

 

Remke Vet is 5 jaar geleden begonnen met ondernemen, nadat ze 18 jaar bij diverse retailers en toeleveranciers heeft gewerkt als Marketeer, Product Manager en Category manager. Haar ervaring zet ze in als freelancer of interim manager in marketing en product ontwikkeling, daarnaast is ze actief als fotograaf of content creator voor diverse bedrijven. Haar zakelijke blogs en informatie vind je terug op haar website www.bold-sl.nl.

 

Fotografie was al van jongs af aan een van haar grootste hobby’s. Op haar website www.remkevet.nl vind je een uitgebreid portfolio van haar meest recente werk. Daarnaast is ze actief op diverse social media kanalen met accounts voor haar fotografie @remkevet, food @fitfoodstylenl en haar zakelijke account @bold-sl. Sinds vorig jaar geeft ze diverse workshops gericht op visuele social media content en flatlay fotografie.

 

Helaas, er zijn geen komende evenementen