Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

National eHealth Living Lab (NeLL)

Om de zorg ook in de toekomst bereikbaar en betaalbaar te houden voor iedere Nederlander, is het van belang dat we de zorg slimmer organiseren. 


Het doel van NeLL is om toekomstbestendige zorg te ontwikkelen: de juiste zorg voor de patiënt op de juiste plek, tegen de juiste prijs. Efficiënt, effectief én zo prettig mogelijk voor een ieder die bij de zorg betrokken is.

NeLL faciliteert langlopend en kortdurend wetenschappelijk onderzoek naar eHealth, loopt voorop bij het ontwikkelen van validatie methodieken en heeft een voortrekkersrol bij de totstandkoming van internationaal geldende eHealth-standaarden.

Het netwerk van NeLL is divers en bestaat onder andere uit (zorg)consumenten, (zorg)professionals, studenten, wetenschappers en beleidsmakers. Zowel binnen als buiten de eigen landsgrenzen zijn de banden met andere instellingen, organisaties en universiteiten uitstekend. Er wordt bijvoorbeeld intensief samengewerkt met Stanford University in Californië, Chinese University of Hong Kong en Fudan University in Shanghai.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen