Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

NNagility & NNextGroup

Gedurende alle FUNspiration sessies maak je kennis met de uitzonderlijke en zeer effectieve aanpak van NNagility. Vanuit het Klavertje-4 model hanteren wij de versterkende mix van Being Agile (Agile Zijn) en Doing Agile (Agile Doen) om jouw eigen WoW-factor te ontdekken en Agile in je organisatie te schalen. Gedurende sessies ga je deze kracht ervaren en krijg je ideeën waarvan jouw hart sneller gaat kloppen.

Wij hanteren de innovatieve variant van het 70:20:10 model om (organisatie) eigen interne High Performance Teams te creëren. Het doel is om zo goed mogelijk in de flow te komen en vervolgens zelf de transitie te begeleiden. Op die manier levert dit een positieve bijdrage in de richting van een High Performance Organisatie (HPO).

In ons werk combineren we traditionele spelelementen zoals kaart- en bordspelen met zeer geavanceerde gaming technologie om benodigde energie en beweging te creëren. Dit is ook de reden waarom we in al onze workshops het Learning by Playing principe hanteren. Samen gaan we spelenderwijs aan de slag met verschillende FUN onderdelen en laten we je kennismaken met Knowingo om je makkelijker en beter te laten leren. Op deze manier blijft ook de opgedane kennis beter hangen.

Helaas, er zijn geen komende evenementen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen