Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Pure Energy Yoga Utrecht

Bij Pure Energy Yoga kan je terecht voor diverse Yin Yoga opleidingen, of je nou beginnend yogadocent bent, al vele jaren lesgeeft of als liefhebber van Yin Yoga op zoek bent naar meer verdieping of wilt gaan lesgeven.  We bieden een breed aanbod van basis -en verdiepings trainingen.

Pure Energy Yoga heeft ook een 200 uurs opleiding, deze bestaat uit vier losse modules van 50 uur die in eigen tempo te volgen zijn. Alle modules zijn geaccrediteerd bij Yoga Alliance.

 In de opleiding ontdek en leer je de vele aspecten van Yin Yoga; functionele anatomie, lesgeven, lesopbouw, lesthema’s, houdingen, gebruik van yogaprops, meridianen, vijf elementen theorie, Qi-gong, Yang flows, myofascial release, mindfulness, meditatie en meer. Iedere module heeft weer een andere focus.

 

Al vele jaren worden de opleidingen door Esther Scheen gegeven samen met andere ervaren docenten die met toewijding, plezier, liefde en deskundigheid hun kennis en ervaring delen op het gebied van Yin Yoga.

 

De opleidingen van Pure Energy Yoga geven jou inzicht, kennis en vertrouwen om mooie en deskundige yin yoga lessen te gaan geven of je eigen yoga ervaring en kennis te verdiepen en verder te ontdekken.

 - Wat is de aanpak, richting, specialiteit van jullie opleidingen?

Pure Energy Yoga heeft zich gespecialiseerd in Yin Yoga.  

De opleidingsdagen zijn opgebouwd uit een fijne mix van theorie, praktijk, ervaren en voelen waardoor er een stevige basis onstaat. We creëren een sfeer waarin iedereen zich veilig en thuis kan voelen om balans te ontwikkelen op fysiek, emotioneel en energetisch vlak.

Naast de eigen opleidingen werkt Pure Energy Yoga regelmatig samen met top-(yoga)docenten van over de hele wereld voor verdiepende Yin Yoga teacher trainingen.

De afgelopen jaren hebben al vele internationale yogadocenten hun expertise, passie, energie en inspiratie gedeeld in samenwerking met Pure Energy Yoga.

Dit jaar kun je Yin Yoga opleidingen volgen met Mirjam Wagner (Chinese medicine) en Jo Phee (Yin Yang Flow, Yoga Nidra & Shoulder Anatomy).

 

De combinatie van eigen en de opleidingen met internationale docenten zorgt voor een heel breed en divers aanbod op het gebied van Yin Yoga opleidingen. Continu zijn we bezig om dit aanbod te vernieuwen en te verbreden zodat er altijd wel iets nieuws te ontdekken en te leren valt.

 

 

 

-

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen