Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Randolf Mulderij - Financial Academy

Financial Academy is het opleidingsinstituut voor de professionele zelfstandige bewindvoerder. We bieden een kwalitatief hoogwaardige erkende post-hbo registeropleiding en houden Permanente Educatiedagen over een groot scala aan vakonderwerpen waarmee we de kennis van bewindvoerders niet alleen actualiseren maar ook verbreden.

“Bewindvoering is een maatregel om personen te beschermen en hun financiële belangen te behartigen indien zij zelf om persoonlijke of medische redenen daartoe niet in staat zijn”.

Iedereen kan benoemd worden tot bewindvoerder, maar het vereist de juiste vaardigheden om het vak professioneel uit te voeren. Bewindszaken zijn complex, zeker als het gaat om mensen met negatief vermogen.

Daarom helpt Financial Academy (startende) bewindvoerders met de vakinhoud én hun bedrijf. Behalve kennis van budgetteren, de juridische aspecten en sociale zekerheid richten we ons ook op communicatieve en ondernemersvaardigheden dat we tijdens de studie al in de praktijk toepassen. Deze praktijk is een harde leerschool, maar het solide fundament wordt gelegd bij de Financial Academy. Welkom!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen