Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

The Miss Globe Netherlands

De organisatie van The Miss Globe Netherlands maakt deel uit van een internationaal franchise netwerk van missverkiezingen waar meer dan honderd landen ter wereld aan deelnemen.

De Miss Globe Netherlands verkiezing is niet alleen een jaarlijkse schoonheidswedstrijd maar heeft ook een netwerkend karakter. Zo is zij betrokken bij en toegankelijk voor zakenmensen, de regering, financiële ondersteuners en andere relevante bedrijven uit de schoonheids- en liefdadigheidsbranche.

De kandidate die de eer heeft zichzelf The Miss Globe Netherlands te noemen, zal Nederland representeren en deelnemen aan The Miss Globe World finale in het buitenland.

Wij zijn ons ervan bewust dat het bijtrekken van vrouwen op de werkplek en in de gemeenschap, ontwikkeling teweegbrengt en medenoodzakelijk is voor wereldwijd succes. Dit is de reden waarom wij empowerment voor vrouwen beschouwen als een zakelijke en sociale prioriteit.

Onze insteek is daarom om jonge vrouwen aan te sturen door ook een educatieve verkiezing te zijn. Het meegeven van bovenstaande visie en de kandidates te coachen door middel van een persoonlijke mentor staat voorop.

Tijdens de verkiezing wordt hen handvatten aangereikt, zodat zij zullen fungeren als een rolmodel voor andere jonge vrouwen en deze visie overbrengen naar een vredelievende samenleving waarin gelijkheid hoog in het vaandel staat.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen