Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Trinamis I Succesvol Zijn : Jerome ten Noever de Brauw

Succesvol Zijn 

Volgens mij zit alles in deze twee woorden. Het menselijk streven om succesvol en te zijn. Aan de ene kant in de wereld te werken door je ambities te realiseren, resultaten te boeken en een bijdrage aan deze wereld te leveren. Aan de andere kant om daarin vrij en echt jezelf te kunnen zijn. Je talenten als mens steeds beter tot ontplooing te brengen, je diepste verlangen te leven en van betekenis te zijn voor jezelf en de ander. De kracht zit 'm erin om deze twee dingen met elkaar te verbinden.

 

Vanuit deze visie help ik mensen door middel van training, coaching en advies. Mijn focus daarin is dat wat er tussen mensen gebeurd, het menselijk contact, de communicatie en interactie. Praktisch gezien zijn belangrijke thema's; 'hoe vergroot ik mijn invloed?' en 'hoe krijg ik het bij de ander voor elkaar?'. Bijvoorbeeld in leidinggeven zonder macht en presenteren met impact. Maar invloed gebruiken is niet ten koste van alles je zin krijgen. Soms vergt het bewuste terughoudendheid en het vermogen om ruimte scheppen waarin juist de ander zich kan ontplooien. Hiervoor is overzicht, zelfbeheersing en zelfkennis onontbeerlijk. Iets wat bijvoorbeeld met Mindfulness uitstekend te ontwikkelen is.

 

Trinamis

Trainingsprogramma's en coaching kenmerken zich door veel beleving zodat je daarna uit eigen ervaring kan spreken. Trinamis staat voor tri-namisch verbinding maken tussen hoofd, hart en handen. Of met andere woorden: vanuit helder inzicht in waar het werkelijk om gaat en met zelfvertrouwen en enthousiasme jouw uitdagingen echt aan gaan en daarvoor een praktische en handige weg vinden die bij jou past.

 

Jerome ten Noever de Brauw

Mensen omschrijven mij als enthousiast en met humor, zorgvuldig en met een bijzonder luisterend oor.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen