Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Wenspartners is een nonsense arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste- en tijdelijke functies. Mensen in een "hokje"​ en met een "vlekje"​ hebben bij ons een streepje voor dat betekent dat we jouw als mens benaderen. Wij richten ons op werkgevers en werkzoekenden van verschillende diverisiteitsgroepen wat inhoudt dat onze focus ligt bij de mens met wens, van starters tot professionals, van jong tot oud of man/vrouw...wij richten ons op jou en hanteren daarbij een competentiegerichte aanpak.

Wij stellen de mogelijkheden, de wensen en de ambities van jou als kandidaten en onze opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match, soms is een match logisch, soms wat onconventioneel. Jou wenspartners zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij uitstekende carrièrecoaches die zowel werkgevers als werkzoekenden op de juiste wijze aan elkaar weet te matchen.

Het maken van een (volgende) stap in de carrière gaat in fases, of u nu een ambitieuze starter bent/zoekt of een oude routinier voor functies op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Uw Wenspartners begeleiden en steunen in elke fase en zijn professionele sparringpartners in uitlopende werknemer-, arbeid- of organisatie vraagstukken.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om uw wens te verwezenlijken. contact@wenspartners.nl

Wenspartners - Voor en door mensen met wensen...

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen