Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Xando Onderwijs

Apple in het onderwijs

Apple Premium Reseller Xando ontzorgt scholen en voorziet haar leerlingen, leerkrachten en medewerkers van hedendaagse instrumenten om hun leertraject optimaal te faciliteren. Xando is trots daar in Nederland een bijdrage aan te kunnen en mogen leveren door met jarenlange ervaring en expertise scholen en schoolleiders te helpen om factoren als implementatie, dagelijks gebruik door leerlingen en docenten, de mogelijkheden op het gebied van content als ook het compleet dekkende eco-systeem op het gebied van content, content creatie, digitaal curriculum en interactieve leermogelijkheden ten volle te kunnen benutten in uw specifieke school omgeving.

 

Apple Solution Expert Onderwijs

Als Apple Solution Expert Onderwijs is Xando gespecialiseerd in het onderwijs en weten alles van de producten, diensten en oplossingen van Apple. We hebben inzicht in de problemen die u in uw dagelijkse praktijk tegenkomt en kunnen Apple oplossingen en beproefde werkwijzen aandragen die uitkomst bieden. Door continue bijscholing zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT- en onderwijsgebied. Bovendien kunnen ze putten uit jarenlange ervaring en hebben ze hun sporen verdiend met succesvol uitgevoerde projecten in het onderwijs.

 

Onderwijs gedreven

Xando beschikt over een team specialisten met specifieke expertise en ervaring in het onderwijs en met Onderwijs projecten. Met die kennis en kunde is Xando een professionele partner die u en uw school optimaal kan ondersteunen in het realiseren van uw plannen. Op management niveau kunnen wij u ondersteunen bij het verwezenlijken van de creatie van visie, faciliteiten, draagvlak, planning en vaardigheden bij uw team.

Helaas, er zijn geen komende evenementen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen