Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Maak kennis met de Britelings

Ons team weerspiegelt het brede spectrum aan evenementen op Eventbrite - van musici tot marathonlopers, van voedselfanaten tot fundraisers. Wat ons bindt? Onze motivatie om mensen te helpen offline te gaan en samen te komen om hun interesses te verkennen en nieuwe passies te ontdekken.

Iets voor jou? Sluit je bij ons aan.

1 team

We zijn een hechte groep

10 landen

Briteland is verspreid over 4 continenten

57 honden

Onze kantoren zijn hondvriendelijk

Maak kennis met onze leiders

Maak kennis met onze oprichters

Kevin Hartz

Mede-oprichter en Chairman

Voordat Kevin Eventbrite oprichtte en zich als CEO tien jaar lang inzette voor het bedrijf, was hij mede-oprichter en CEO van Xoom Corporation, een internationaal bedrijf in betalingsverkeer dat de beurs opging en in 2015 door PayPal werd gekocht. Hij was een vroege investeerder in en adviseur van succesvolle start-ups, waaronder prestigieuze voorbeelden als Airbnb, Pinterest, Uber, Lookout, Trulia, Flixster, Skybox Imaging en Yammer. Kevin heeft een bachelordiploma van Stanford University en een masterdiploma van University College, Oxford.

Julia Hartz

Mede-oprichter en Chief Executive Officer

Julia is verantwoordelijk voor de visie, strategie en groei van Eventbrite. Onder haar leiding is het bedrijf 's wereld grootste platform voor evenementtechnologie geworden en is het meermaals bekroond voor werkcultuur en prestaties. Enkele onderscheidingen zijn Fortune's 100 Best Workplaces for Women evenals voor Millennials, Glassdoor's 2016 Best Places to Work, en zeven jaar op rij Best Places to Work in the SF Bay Area van de San Francisco Business Times. Julia heeft erkenning ontvangen als een van Fortune’s 2015 40 Under 40 business leaders, Inc.’s 35 under 35 in 2014 en Fortune’s Most Powerful Women Entrepreneurs in 2013.

Renaud Visage

Medegrondlegger

Renaud was als systeemarchitect een van de oprichters van Eventbrite. Hij beheert de technische roadmap van het platform. Renaud is opgeleid als civiel ingenieur en stapte in 2009 in de dot-com wereld als Director of Engineering bij Zing Networks, een pionier in het delen van foto's. In 2014 haalde hij zelfs de Top 100 Digital Influencers in Europa van Wired UK. Hij is ook actief als business angel en mentor op de Europese scene voor start-ups. Verder is hij een bedreven architectuur- en reisfotograaf en meerdere stock-fotobureaus wereldwijd hebben zijn werk vertegenwoordigd.