4TH INTERNATIONAL INK&CUTZ TATTOO AND LIFESTYLE EVENT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MartiniPlaza

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Loop je al een tijdje met een cool tattoo-ontwerp? Of ben je op zoek naar een goede tattoo-inspiratie en wil je ter plekke getattooeerd worden ?

Dan nodigen we je graag uit voor de : Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event in de Martini Plaza Groningen.

Zoveel meer dan een Tattoo convention!

Kom , ontmoet en krijg een tatoeage van je favoriete tattoo-artiesten! Ink & Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattooartiesten van over de hele wereld. En laten we de grote tattoo-wedstrijd niet vergeten waar de artiesten strijden om geweldige geldprijzen. Waar de 'Inkt' vloeit valt ook 'de Cutz' , ook dit jaar hebben we weer een aantal echt getalenteerde kappers klaar om je een nieuw kapsel te geven. Deze kappers zullen ook strijden in de barbierwedstrijd op ons Event . Op de Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event hebben we veel diversiteit. Naast tattoos en Barbers hebben we verschillende soorten live-acts zoals: Urban dace act, Burlesque act , een vuurshow van de DragonGirls , freak-show Christiaan Minda en the one and Only Emilio Gonzales, Americaaamazing en Rolf Show , ook optreden van SXTEEN en Judith Peters .Ook voor de kinderen hebben we dit jaar de kids-corner waar ze kunnen tekenen en schilderen en leuke tijd hebben .

Ben je al enthousiast ? We hebben meer voor je . We hebben ook een live zaal- voetbalcompetitie, , fifa-toernooi, darttoernooi en niet te vergeten het geweldige Caribische corner met multiculturele eten en drinken. We zien je de 25e en 26e Mei in Martiniplaza. Koop hier je ticket en beleef deze ervaring!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MartiniPlaza

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen