Uitverkocht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Altijd al een keer tussen de boeken willen slapen? Van zaterdag 10 op zondag 11 maart kan het tijdens Camping Bieb. Voor één nacht is de Centrale Bibliotheek open voor kampeerfans, pyjamafetisjisten en slaapmatsnurkers!

De hele nacht dolen in je pyjama tussen de boeken? Een potje LetterBingo of Jeu-de-Boek? Losgaan op de muziek van de Rotterdamse band Certain Animals? Een filmpje pakken in de CampingBioscoop? Wegdromen bij de mooie woorden van dichters en schrijvers? Het kan allemaal op Camping Bieb, de leukste camping van Rotterdam! Uitgeslapen? Doe dan mee met een yoga-sessie of loop langs het ontbijtbuffet voor een smakelijk ontbijtje. De Camping Bazin is niemand minder Marja van Katendrecht.

Praktische info
Camping Bieb is op zaterdag 10 maart tussen 20.00 – 21.00 uur toegankelijk via de ingang van het Bibliotheektheater. Een ticket t.w.v. €25 is inclusief een tweepersoonstentje (2.20 x 1,30 m). Je deelt dus een knusse tent met z’n tweetjes en hoeft alleen een slaapzak en luchtbed (of mat) mee te nemen. Je tent staat al, geen gedoe met kromme haringen! Er is rondom de tent genoeg ruimte om je andere spullen kwijt te kunnen. Omdat de camping zich in een gebouw bevindt is het meenemen van campinggasstelletjes, kaarsen of brandbare apparaten niet toegestaan. Bistrobar Binnenrotte bemant de campingbar! ’s Ochtends is er gelegenheid om je op te frissen en tanden te poetsen, er zijn helaas géén douches. Op zondag 11 maart om 11.00 uur, na het ontbijt, is Camping Bieb ten einde.

Camping Bieb is onderdeel van de 83ste Boekenweek. Thema dit jaar is 'natuur'.

  • Toegang: €25 per persoon (excl. servicekosten. tickets gaan per twee), inclusief tentverhuur, goodiebag en ontbijt. Er is een beperkt aantal plekken op Camping Bieb dus wees er snel bij, op = op! Minimale leeftijd is 18+.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen