Meerdere data

Diner - Wijn & Spijs beleving Fryslân

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijngaard de Frysling

Egypte 7

9286 EX Twijzel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geniet 19 t/m 22 september 2019 van de gastronomische samensmelting van ‘t Havenmantsje en Wijngaard de Frysling. Een eenmalig evenement dat je niet mag missen!

Wat je kunt verwachten: Bekijk het filmpje

Midden in de wijngaard in Twijzel, laten Marco Poldervaart, Jouke Piet Drijfhout en Evert Kookt van ‘t Havenmantsje u meerdere (10) gerechten van vooral lokale producten proeven. De gerechten zijn volledig afgestemd op de (h)eerlijke Frysling wijnen, voor een perfecte wijnspijs combinatie.

Wijngaardeniers Douwe en Jantiene Broersma nemen je tussen de gangen al wandelend door de wijngaard mee in hun verhaal over wijnbouw in Nederland en vertellen gepassioneerd over hun Frysling wijnen.

Ella & her man verzorgen de muzikale omlijsting. Deze combinatie maakt dat het een perfect na-zomer avond wordt, die je niet wil missen!

Restaurant ‘t Havenmantsje in Harlingen is één van Frieslands beste restaurants. Wijngaard de Frysling in Twijzel is in 2018 uitgeroepen tot beste wijngaard van Nederland en België.

Op donderdag 19 t/m zondag 22 september is het diner vanaf 18:00 uur tot ong. 22:00 uur en op vrijdag 20 t/m zondag 22 september start de lunch om 12:00 uur en eindigt rond 14:00 uur. Prijzen zijn p.p. (all in).

Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Locatie

Wijngaard de Frysling

Egypte 7

9286 EX Twijzel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen