€ 12,50 – € 40

Meerdere data

Hillywoodtours juli / augustus 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beeld en Geluid

Mediapark Boulevard 1

1217WE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Nick en Simon of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Praktische informatie
Hillywood Tours rijdt van 29 juli tot en met 29 augustus op maandag tot en met zaterdag om 12:00 uur en 13:00 uur. Wij vragen jullie uiterlijk 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.
De tour duurt ongeveer een uur.
Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee.
Het museum van Beeld en Geluid is vanaf september geopend. Met uitzondering van zaterdag zijn de toiletten wel beschikbaar.


Een veilig en verantwoord bezoek!

Om ervoor te zorgen dat u veilig en verantwoord op 1,5 meter de magie van het Media Park kan ontdekken hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Wij hebben de capaciteit per tour aangepast om ervoor te zorgen dat u op gepaste afstand kunt blijven van de andere bezoekers.
In de tram hebben wij schermen opgehangen, zodat u wordt afgeschermd van de andere bezoekers.​
Voor, tijdens en na de tour heeft u de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan de bezoekers om gebruikt te maken van de mondkapjes die wij aanbieden.


Aangezien Beeld en Geluid dicht is willen wij jullie er op attenderen dat er voldoende te doen is rondom de tour:-Mediamile tour van Beeld en Geluid naar Station Hilversum ongeveer 30 min
-Route langs huizen van bekende nederlanders ( tour verkrijgbaar bij de gids) ongeveer 60 min
-Bezoek het centrum van Hilversum. Mediastad van Nederland 5 minuten lopen
Daarnaast ligt het mediapark erg centraal met de auto ben je in 20 min in Utrecht-Amsterdam-Almere of Amersfoort

Delen met vrienden

Locatie

Beeld en Geluid

Mediapark Boulevard 1

1217WE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen