Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stationsplein 45

45 Stationsplein

E 165

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leiderschap

Voor: Leidinggevenden (klanten en niet-klanten) met 1 tot 3 jaar ervaring.

Door: CareRate en PART zorg

12 september is de workshop Leiderschap bij ons op kantoor in Rotterdam, waar wij je verwelkomen met een lunch. Daarna volgt een korte introductie en neemt Partzorg je mee in de wereld van Leiderschap. Wil je meer weten over CareRate, wil je onze software bekijken of heb je specifieke vragen over onze mogelijkheden is daar na afloop gelegenheid voor.

Part zorg

Een leiderschapsstijl; Iedereen heeft er een. Dagelijks kom je in aanraking met deze leiderschapsstijlen, zowel die van jezelf als die van anderen. Sta je weleens stil bij de gevolgen van iedere stijl?

PART zorg bespreekt de verschillende leiderschapsstijlen en helpt je te ontdekken en inzicht te geven in jouw leiderschapsstijl. Aanvullend neem je deel aan een Serious Game, waarin verschillende leiderschapstijlen en de impact hiervan zichtbaar zullen worden; ook zie je hoe leiderschap zich binnen een team kan ontwikkelen.

Vragen?

Mocht je nog met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op. Vragen kunnen naar steven@rate.nl of kijk even op onze website https://care.rate.nl/inspiratie-workshops/.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stationsplein 45

45 Stationsplein

E 165

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen