Op zondag 7 september presenteert De Echoput de tweede editie van het Wildfestival!
Het Wildfestival is een preuvenement waar u de hele middag kunt genieten van mooie culinaire wildgerechten en dranken in een informele festivalsfeer. Samen met onze leveranciers en partners brengen we een ode aan het meest duurzame vlees ter wereld en andere lokale seizoensproducten.
Partners
HANOS | Klosse Wines | Chefs Puur Wild | Royal Swinkels | Koffiebranderij Peeze | Puur Gelders …en meer
Bij binnenkomst wordt u feestelijk ontvangen met een glas van onze mousserende jubileumwijn en Champignons Dordogne. De chefs van De Echoput - Peter Paul van den Breemen en Jonathan Zandbergen - presenteren u daarna een fantastische 5-gangen walking lunch, waarbij één van de gerechten wordt geserveerd in het nieuwe Wild Atelier.
HANOS en Chefs Puur Wild zijn aanwezig om u mee te nemen in het verhaal achter wild en te laten proeven hoe mooi wild kan zijn. Klosse Wines verzorgt daarbij een bijpassend assortiment van duurzame wijnen, ondersteund met (speciaal)bieren van Royal Swinkels en La Trappe.
Onze lokale Koffiebranderij Peeze vertelt u graag meer over hun duurzame missie. En de lokale ambachtelijke producenten van Puur Gelders laten u kennismaken met allerlei Gelderse streekproducten.
Door de middag heen komen er diverse sprekers voorbij die u verder meenemen in de wereld van wild, natuur, gastronomie en wijn. De middag wordt omlijst door een DJ op het terras.
Voor €139 verwelkomen wij u graag voor dit middagvullende programma inclusief het volledige menu, aperitief, bijpassende wijnen, Camaraderie huiswijnen, Swinckels pilsener (en 0.0), La Trappe Blond, frisdranken, koffie/thee en de proeverijen van de markt.
Datum: Zondag 7 september
Tijd: 12:30 - 17:00 uur
Locatie: Hotel Gastronomique De Echoput
De eerste editie was uitverkocht, dus reserveer nu uw ticket online of bel: 055-5191248.