Skip Main Navigation

Contact opnemen met de organisator

Eventbrite is een online selfservice-tool. Dit betekent dat organisators alle aspecten van hun evenementen afhandelen. Heb je evenementspecifieke vragen of wil je een restitutie aanvragen, neem dan rechtstreeks contact op met de organisator van het evenement. Je kunt dit doen door te reageren op de e-mail met je orderbevestiging (onder vermelding van je bestelgegevens), of door een bericht te sturen via de evenementpagina.

1. Optie: de e-mail met orderbevestiging beantwoorden.

Zoek de e-mail met je orderbevestiging en beantwoord deze (het veld 'Aan:' wordt automatisch ingevuld met het e-mailadres van de organisator).

2. Optie: ga naar je bestelgegevens.

Ga naar eblink{'Tickets'=>https://www.eventbrite.nl/mytickets} en klik op je bestellingick on your order. Klik vervolgens op 'Contact opnemen met de organisator'. Je ziet een aantal links naar een aantal Helpcentrum-artikelen waarin je mogelijk een antwoord op je vraag kunt vinden, of je selecteert 'Contact opnemen met de organisator' om de organisator een bericht te sturen. Als je je niet aan kunt melden of denkt dat er een typefout staat in het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor registratie, kun je altijd contact opnemen met de organisator via de evenementpagina.

3. Optie: ga naar de evenementpagina.

Klik op 'Contact opnemen' op de evenementpagina om de organisator een bericht te sturen.

4. Wacht één week.

Organisators zouden je binnen een week een reactie moeten sturen. Je kunt contact opnemen met Eventbrite als je nog niks van de organisator hebt gehoord. Dan doen wij ons best je in contact te brengen met de organisator. Selecteer de opties 'Bezoeker' > 'Vragen over een evenement' > 'Organisator van een evenement reageert niet'. Vermeld het volgende in je verzoek: • Wanneer je contact hebt opgenomen met de organisator (als je dit nog niet hebt gedaan, moet je dit eerst doen) • Waar je hulp mee nodig hebt • Het e-mailadres dat is gebruikt voor registratie (en jouw e-mailadres voor contact als dit hiervan afwijkt) • Je bestelnummer

Relevante artikelen

Heb je nog steeds vragen? Wij zijn er om je te helpen. Neem contact met ons op.