Skip Main Navigation

Hoe rapporteer ik een evenement op Eventbrite?

Geactualiseerd door Support

Onze community speelt een essentiële rol in de rapportage van inhoud op het Eventbrite-platform. Als je inhoud tegenkomt waarvan jij denkt dat die onze eblink{Servicevoorwaarden van Eventbrite=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=8477} of eblink{Community-richtlijnen=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=26182} schendt, of die je om wat voor reden dan ook zorgen baart, dan willen we dat graag weten. Om een evenement te rapporteren zoek je de evenementpagina op Eventbrite en klik je op 'Dit evenement Rapporteren' onderaan de pagina.

TIP: Kijk eblink{hier=>https://www.eventbrite.nl/l/LegalTerms} om meer te weten te komen over het juridisch beleid van Eventbrite.

OPMERKING: We waarderen de integriteit van onze community van evenementorganisators en bezoekers, en we doen ons best om ervoor te zorgen dat de evenementen op onze website legitiem en zoals geadverteerd zijn.

<h2 id="01">1. Ga naar de evenementpagina met de inhoud in kwestie.</h2> <p>Als het evenement openbaar is, kun je ernaar zoeken in onze evenementenlijst (besloten evenementen worden niet vermeld).</p> <h2 id="02">2. Klik op &#39;Dit evenement rapporteren&#39; onderaan de evenementpagina (onder &#39;Contact opnemen&#39;).</h2> <h2 id="03">3. Vul het rapport in.</h2> <p>Als je bij Eventbrite bent ingelogd, is je e-mailadres al voor je ingevuld. Selecteer de reden die de zorgwekkende inhoud het best beschrijft en kies &#39;Anders&#39; als geen van de redenen van toepassing is.<br><br>We raden je aan verdere details te geven om je selectie in het gedeelte &#39;Beschrijving&#39; uit te leggen. Hoe meer details je geeft, hoe beter ons team de inhoud kan beoordelen om te bepalen of er maatregelen moeten worden genomen.</p> <p class="text-small l-pad-vert-2 l-pad-hor-2 card l-mar-top-2"><b>TIP:</b> Als je de meest nauwkeurige reden kiest, kan het rapport zo snel mogelijk door het juiste team worden beoordeeld.</p> <p class="text-small l-pad-vert-2 l-pad-hor-2 card l-mar-top-2"><b>OPMERKING:</b> Voor auteursrechtrapporten is een geldig e-mailadres vereist en ons team kan contact met je opnemen mochten er vragen zijn.</p> <h2 id="04">4. Verzend je rapport.</h2> <p>Klik op &#39;Rapport verzenden&#39; om het evenement bij Eventbrite te melden. Je ziet een bevestigingsbericht om je te laten weten dat het evenement is gemarkeerd voor beoordeling en we zullen je e-mailen op het door jouw opgegeven adres als er verdere vragen zijn.</p>

Heb je nog steeds vragen? Neem Contact.