Je evenement uit Google-zoekresultaten laten verwijderen

Eventbrite LogoUpdated by Melisa P

Als je een evenement als 'openbaar' hebt gepubliceerd maar later hebt veranderd naar 'privé', kan je evenement toch nog worden weergegeven in Google-zoekresultaten. Je moet een verzoek indienen bij Google om het te verwijderen.

OPMERKING: Zorg ervoor dat je evenement al op eblink{privé=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=5274} of eblink{ingetrokken=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=41493} is ingesteld, voordat jij je verzoek indient.

<h2 id="01">1. Stuur je verzoek naar Google.</h2> <p>Ga naar de pagina <a href="https://www.google.com/webmasters/tools/removals" target="_blank">Remove outdated content</a> (Verouderde content verwijderen) van Google.</p> <h2 id="02">2. Geef Google je evenement-URL.</h2> <p>Klik op &#39;New request&#39; (Nieuw verzoek) end voer de URL in voor de pagina die Google moet verwijderen. Klik op &#39;Submit&#39; (Indienen).</p> <h2 id="03">3. Controleer de status van je verzoek.</h2> Ga opnieuw naar de pagina <a href="https://www.google.com/webmasters/tools/removals" target="_blank">Remove outdated content</a> van Google. De status van je verzoek wordt weergegeven onder &#39;Removal requests&#39; (Verwijderingsverzoeken). Is je verzoek niet goedgekeurd door Google, klik dan op het vraagteken om te zien waarom.