Je bestelgegevens bewerken

Geactualiseerd door Support

Ga naar 'Tickets' in je Eventbrite-account om bestelgegevens zoals je naam en e-mailadres te bewerken. Selecteer de bestelling die je wilt bijwerken en klik op 'Bewerken'. Volg eblink{deze stappen=>https://www.eventbrite.com/support/articleredirect?anum=3481} om van tickettype te veranderen.

<h2 id="01">Controleer eerst dit</h2> <ul><li>Je kunt alleen bestelgegevens bijwerken als je de oorspronkelijke koper bent en de organisator van het evenement wijzigingen toestaat. Als je de bestelling niet kunt bijwerken, klik je op <b>Contact opnemen met de organisator</b>.</li><li>Het aantal bestelde tickets, het factuuradres, de gebruikte creditcard of betaalmethode kan niet worden gewijzigd. Als je meer tickets moet toevoegen, plaats dan een aparte bestelling.</li><li>Eventbrite kan geen vragen beantwoorden over evenementinformatie of toegangsvereisten. Als je jouw ticket niet kunt vinden of vragen hebt over een evenement, kun je contact opnemen met de organisator.</li><li>Als je het e-mailadres dat je voor je bestelling hebt gebruikt, verandert naar het adres van iemand anders, moet de nieuwe eigenaar van het e-mailadres zijn/haar adres controleren om het ticket te claimen. De bestelling wordt hiermee niet van jouw Eventbrite-account verwijderd.</li></ul> <h2 id="02">1. Ga naar &#39;Tickets&#39;.</h2> <p>Log in bij je Eventbrite-account. Ga naar <b>Tickets</b>.</p> <h2 id="03">2. Selecteer je bestelling.</h2> <h2 id="04">3. Klik op &#39;Bewerken&#39;.</h2> <p>Als je de optie  <b>Bewerken </b>niet ziet, staat de organisator van het evenement waarschijnlijk geen wijzigingen toe. Klik op <b>Contact opnemen met de organisator</b> om wijzigingen aan te vragen.<br><br>Voor sommige evenementen moet je informatie voor elk ticket invullen. Klik voor deze evenementen op <b>Bewerken</b> naast het ticket dat je wilt bijwerken Als je geen optie ziet om individuele tickets te wijzigen, gelden jouw wijzigingen voor de hele bestelling.</p> <h2 id="05">4. Sla je wijzigingen op.</h2>