Skip Main Navigation

Tickets overdragen aan iemand anders

Eventbrite Logo

Geactualiseerd door Antwonne D.

Het overdragen van tickets van de ene persoon naar de andere is een optie die evenementenorganisators kunnen instellen. Wanneer deze optie is ingeschakeld kun je jouw ticket/registratie overdragen aan iemand anders door je bestelgegevens bij te werken met de gegevens van de nieuwe bezoeker.

TIP: Weet je niet zeker of je een account bij Eventbrite hebt? eblink{Voer je e-mailadres in=>https://www.eventbrite.nl/gettickets} en wij bevestigen dit door het veld 'Wachtwoord' of een link voor gratis registratie weer te geven.

OPMERKING: Als je jouw tickets bij een externe verkoper hebt gekocht en niet via de evenementpagina, kun je niet inloggen om de gegevens op de oorspronkelijke bestelling bij te werken. eblink{Meer informatie=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=25585}.

Voor stapsgewijze instructies over het bijwerken van bestelgegevens eblink{bekijk je dit artikel=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=4092}.

OPMERKING: Als jij de organisator van het evenement bent of rechten hebt om bezoekers voor een evenement te beheren, kun je eblink{bezoekersgegevens bewerken=>https://www.eventbrite.com/support/articleredirect?anum=27564} via de pagina 'Beheren' van het evenement.

Relevante artikelen

Heb je nog steeds vragen? Wij zijn er om je te helpen. Neem contact met ons op.