Inhoud beperken op je online evenementpagina

Geactualiseerd door Support

Elk online evenement heeft ook een online evenementpagina. Alleen geregistreerde bezoekers kunnen de online evenementpagina zien. Als je de toegang verder wilt beperken, ga je naar 'Online evenementpagina'. Klik vervolgens op het tandwielpictogram naast de inhoud die je wilt beperken. Toegang beperken tot tijd of per tickettype.

<h2 id="1">1. Toegang beperken tot inhoud per tickettype</h2> <p>Als je inhoud per tickettype moet beperken, zoals in de volgende voorbeelden:<br> </p> <ul><li>Je organiseert een conferentie van meerdere dagen en elk tickettype is voor een andere vergadering.</li><li>Je biedt een extra webinar aan voor mensen die zich aanmelden voor een VIP-ervaring.</li><li>Je hebt meerdere doelgroepen die verschillende resources nodig hebben.</li></ul> <p><br>Volg dan de volgende stappen:<br> </p> <ol><li>Ga naar &#39;Evenementen beheren&#39; en selecteer je evenement.</li><li>Ga naar &#39;Online evenementpagina&#39;.</li><li>Selecteer het tandwielpictogram naast de sectie die je wilt beperken.</li><li>Klik op &#39;Toegang beperken tot&#39;.</li><li>Selecteer je gewenste ticket(s).</li><li>Klik op &#39;Toepassen&#39;.</li></ol> <h2 id="2">2. Toegang beperken tot inhoud op tijd</h2> <p>Als je veranderingen wilt aanbrengen wanneer de inhoud beschikbaar is, zoals in de volgende voorbeelden:<br> </p> <ul><li>Je wilt een link naar een webinar verbergen tot het evenement van start gaat.</li><li>Je organiseert een evenement over verschillende dagen en wilt dat inhoud op verschillende tijdstippen verschijnt.</li><li>Je kunt bepaalde links of inhoud pas beschikbaar maken na afloop van het evenement.</li></ul> <p><br>Volg dan de volgende stappen:<br> </p> <ol><li>Ga naar &#39;Evenementen beheren&#39; en selecteer je evenement.</li><li>Ga naar &#39;Online evenementpagina&#39;.</li><li>Selecteer het tandwielpictogram naast de sectie die je wilt beperken.</li><li>Wijzig &#39;Zichtbaarheid&#39; naar &#39;Verborgen tot &#39;Verborgen tot start evenement&#39; of &#39;Aangepast schema&#39;.</li><li>Als je een aangepast schema instelt, kies je de start- en einddata.</li><li>Klik op &#39;Toepassen&#39;.</li></ol> <p><br>Tik op &#39;Bezoekers waarschuwen wanneer dit wordt weergegeven&#39; om een e-mail te versturen wanneer de inhoud zichtbaar wordt.</p> <h2 id="3">Nuttige links</h2> <ul><li><a href="https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=19996" target="_self">Een online evenement aanmaken</a></li><li><a href="https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=3327" target="_self">E-mail je bezoekers</a>.</li><li><a href="https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=41681" target="_self">Je online evenement aan Zoom koppelen</a></li></ul>