Waar zijn mijn tickets?

De snelste manier om je tickets op te halen is de e-mail met je orderbevestiging te zoeken. Je kunt ook in je Eventbrite-account of de Eventbrite-app kijken. Als je je tickets nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met de evenementorganisator en vraag je hem/haar je tickets opnieuw te versturen.

OPMERKING: Als je de optie om tickets te downloaden of afdrukken niet ziet, heeft de evenementorganisator PDF-tickets uitgeschakeld. Controleer de e-mail met de orderbevestiging en evenementpagina voor instructies. Je kunt ook eblink{contact opnemen met de organisator=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=3275} met vragen over het evenement.

— Naar e-mail van orders@eventbrite.com zoeken

Je tickets zijn beschikbaaar als PDF-bijlage.

TIP: Als je meer dan een e-mailadres hebt, heb je misschien een ander adres gebruikt om je bestelling te plaatsen. Controleer de e-mailaccounts om je orderbevestiging te bevinden.

— Je Eventbrite-account controleren

Computer (desktop/web): 1. Klik eblink{hier=>https://www.eventbrite.nl/gettickets target=_blank}. 2. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je te registreren. 3. Klik op 'Aan de slag'. 4. Vul je wachtwoord in. 5. Zoek je bestelling (onder 'Tickets'). 6. Klik op de naam van het evenement. 7. Selecteer 'Tickets afdrukken'. Mobiele (eblink{iOS=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=11000}): 1. Download de eblink{Eventbrite-app=>https://www.eventbrite.nl/eventbriteapp}. 2. Open de app op je apparaat. 3. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je te registreren. 4. Vul je wachtwoord in. 5. Tik op het ticketpictogram (in de voettekst van de app). 6. Zoek je bestelling (onder 'Toekomstig' of 'Verlopen tickets'). Tik om te selecteren. 7. Bekijk registratie-informatie, evenementinformatie (datum en locatie), voeg het aan de kalender toe, bekijk de evenementpagina, sla het ticket als een afbeelding op, voeg het aan Apple Wallet toe of geef de QR-code weer voor scantoegang tot het evenement. Mobiele (eblink{Android=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=11001}): 1. Download de eblink{Eventbrite-app=>https://www.eventbrite.nl/eventbriteapp}. 2. Open de app op je apparaat. 3. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je te registreren. 4. Vul je wachtwoord in: 5. Tik op het profielpictogram helemaal rechts op de werkbalk onderaan. 6. Zoek je bestelling (toekomstige evenementen worden eerst weergegeven. Veeg naar boven om tickets voor eerdere evenementen op te halen. 7. Tik op het ticketpictogram om een selectie te maken. 8. Bekijk registratie-informatie, evenementinformatie (datum en locatie), voeg het aan de kalender toe, bekijk de evenementpagina, sla het ticket als een afbeelding op of geef de QR-code weer voor scantoegang tot het evenement.

OPMERKING: Als je geen wachtwoord voor je account hebt ingesteld, sturen we je een e-mail met een link om dit in te stellen. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je eblink{het opnieuw instellen=>https://www.eventbrite.nl/reset-password}.

— Contact opnemen met de organisator

Als je je tickets nog steeds niet kunt vinden, eblink{neem je contact op met de evenementorganisator=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=3275}. Vermeld daarbij de naam op je bestelling en de aankoopdatum. Deze kan dan naar je bestelling zoeken en de bevestigingsmail opnieuw versturen.

— Contact opnemen met Eventbrite Support

Als je niks van de evenementorganisator hebt gehoord, eblink{neem je contact op met Eventbrite Support=>https://www.eventbrite.nl/support/contact-us}. 1. Selecteer Een evenement bezoeken > Tickets en ontvangstbewijzen > Tickets of ontvangstbewijs/orderbevestiging vinden. 2. Vul alle verplichte velden in. 3. Klik op 'Verzenden'. 4. Antwoord op onze e-mail met de gevraagde informatie. 5. Het kan 2-4 werkdagen duren voordat je een antwoord ontvangt.