Waar zijn mijn tickets?

Antwonne

Geactualiseerd door Antwonne D. op 27/05/2015

De makkelijkste manier om je tickets te bemachtigen is door je orderbevestiging in je mailbox te raadplegen; tickets zijn meestal bijgevoegd als PDF-bestand dat je kunt afdrukken. Kun je ze niet vinden of weet je niet zeker of je een Eventbrite-account hebt? Controleer het door je e-mailadres in te voeren op eblink{eventbrite.nl/gettickets=>https://www.eventbrite.nl/gettickets}. Je kunt ook inloggen bij de eblink{Eventbrite-app=>https://www.eventbrite.nl/eventbriteapp} of naar de pagina eblink{Tickets=>https://www.eventbrite.nl/mytickets} in je account gaan.

Controleer de bevestigingsmail.

Tickets zijn meestal aan je orderbevestiging toegevoegd als PDF-bestand.

OPMERKING: Sommige evenementenorganisatoren schakelen PDF-tickets uit omdat ze geen tickets nodig hebben om hun bezoekers in te checken. In dat geval zie je geen PDF-bestand en geen link om je tickets te downloaden.

Vind je tickets via de Eventbrite-app.

Je kunt de barcode van je ticket en de evenementinformatie ook terugvinden via de Eventbrite-app voor eblink{iPhone=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=11000} of eblink{Android=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=11001}.

OPMERKING: Als je je hebt aangemeld om automatisch te worden geregistreerd voor specifieke gratis evenementen via een onafhankelijke registratieservice van derden, zijn je tickets niet zichtbaar in de eblink{Eventbrite-app=>https://www.eventbrite.nl/eventbriteapp}. Tickets die zijn gekoppeld aan zulke registraties, zijn niet verbonden aan een Eventbrite-account met je specifieke e-mailadres en kunnen alleen worden bekeken in de e-mailbevestiging die je hebt ontvangen.

Log in op Eventbrite.nl en ga naar Tickets.

eblink{Log in=>https://www.eventbrite.nl/login target=_blank} zoals je dat normaal zou doen of ga naar eblink{eventbrite.nl/gettickets=>https://www.eventbrite.nl/gettickets} en vul hier het e-mailadres en wachtwoord in dat je hebt gekozen bij het aanmelden. Ga naar het accountmenu en selecteer 'Tickets'. Zoek vervolgens je bestelling (onder 'Toekomstige Evenementen') en kies 'Tickets afdrukken'.

TIP: Als de organisator de optie Bestelling beheren heeft ingeschakeld, kun je klikken op 'Bestelling beheren' om eblink{de gegevens van je bestelling te bewerken=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=4092}.

TIP VOOR EXPERTS: Zie je geen knop Tickets afdrukken, dan heeft de organisator PDF-tickets uitgeschakeld en hoef je geen ticket af te drukken. Check de e-mail met je orderbevestiging en/of de registratiepagina van het evenement voor verdere instructies of om eblink{contact op te nemen met de organisator=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=3275}.

OPMERKING: Als je geen wachtwoord voor je account hebt ingesteld, sturen we je een e-mail met een link om je wachtwoord in te stellen. Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op de link Wachtwoord vergeten? om eblink{het opnieuw in te stellen=>https://www.eventbrite.nl/resetpassword}.

Ga terug naar de evenementpagina.

Als je bent eblink{ingelogd bij je Eventbrite-account=>https://www.eventbrite.nl/login target=_blank}, zie je, wanneer je naar de evenementpagina gaat, een banner met de tekst 'Je gaat naar dit evenement!'. Je hoeft dan alleen 'Bekijk je bestelling' te selecteren.

Neem contact op met de organisator.

Als je al deze opties hebt geprobeerd en je jouw tickets nog steeds niet kunt vinden, eblink{neem dan contact op met de organisator van het evenement=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=3275}.